Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

AgnieszkaW 19:08, 08 kwi 2013

Zaglądam Kasiu do ciebie i jakbym widziała swoje włościa - wszystko w podobnej bieli, ale powoli się topi. Miejmy nadzieję, że za kilka dni śladu po "tym białym" nie będzie. Serdecznie pozdrawiam
an_tre 20:43, 09 kwi 2013

Cześć Kasiula jak tam z wiosną u ciebie?
u nas wiatrzycho lodowate i zimnica

trochę kolorku
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 21:06, 09 kwi 2013

Witajcie, odpowiadam z opóźnieniem bo zasiedziałam się w ....ogrodach angielskich
O pogodzie u nas nawet już nie chce mi się wspominać .... dzisiaj padał śnieg z deszczem.... i zimno, wiatr.... ech........ za wcześnie się ucieszyłam
Pozdrawiam słonecznie idę pooglądać rośliny
akanta 22:18, 09 kwi 2013

Oby do maja ....Kasiu ,bo maj to będzie jak kwiecień ubiegłoroczny ,chyba że nieodgadniona moc w roślinach drzemie i nadgonią.Ja też się pospieszyłam.Po pierwszym ociepleniu wyciągnęłam z gruntu zadołowane żurawki i żuraweczki a potem sypnęło i musiałam zabrac je do domu.O takie podpędzone to pewnie zgrają się z wiosną w czasie.Moment i strzeli ci kolejna setka więc może ja z małym wyprzedzeniem coś ci zostawię,gratulacje !

Martek 07:57, 10 kwi 2013

Ja już marzę o targach idziemy ???
Milka 15:39, 10 kwi 2013

Kasiu, jak się zaczęło topic i deszcz, to na pewno białe zniknie!
Angielskie ogrody mają sporo podgladaczy, sama tam ciągle buszuję!
pozdrawiam, ciut i wiosna
KasiaWB 18:09, 10 kwi 2013

Dzisiaj mogę stwierdzić, że wiosna idzie i będzie w tym roku ))
Mimo, że na działce wszędzie zalega jeszcze śnieg w jednym miejscu - przy dużym bukszpanie pokazały się wreszcie krokusy huuuraaaa

KasiaWB 18:10, 10 kwi 2013

KasiaWB 18:15, 10 kwi 2013

akanta napisał(a)
Oby do maja ....Kasiu ,bo maj to będzie jak kwiecień ubiegłoroczny ,chyba że nieodgadniona moc w roślinach drzemie i nadgonią.Ja też się pospieszyłam.Po pierwszym ociepleniu wyciągnęłam z gruntu zadołowane żurawki i żuraweczki a potem sypnęło i musiałam zabrac je do domu.O takie podpędzone to pewnie zgrają się z wiosną w czasie.Moment i strzeli ci kolejna setka więc może ja z małym wyprzedzeniem coś ci zostawię,gratulacje !

Dziękuję Aniu piękny pąk magnolii już niedługo będzie można coś zrobić na działce
do maja mówisz?

..."Znów przyjdzie maj, a z majem bzy
I czekać mam na lepsze dni
Znów przyjdzie mi nosić przykrótkie sny
Do lata, do lata, do lata
Piechotą będę szła
Na, na, na, na....

Znów kupisz mi coś na imieniny
Mmmm ja to wiem i czuję, że
Znów przyjdzie mi nosić przykrótkie sny
Do lata...

Przykrótkie sny nie w porę zbyt lekko się ubiorę
Noc długa, świt w szronach i wiosna spóźniona
I twoje słowa zimne, że nie ma drogi innej

Do lata, do lata, do lata
Tak dłuży się czas...
Gdybyś tylko chciał

To było by to lato już
I słońce i szaleństwo burz
Lecz dajesz mi tylko przykrótkie sny
Więc do lata, do lata do lata
Piechotą będę szła... "
/Bajm/

Pozdrawiam
KasiaWB 18:19, 10 kwi 2013

Martek napisał(a)
Ja już marzę o targach idziemy ???

ja też no pewnie, że idziemy tylko takie wózki trzeba sobie załatwić jak Danusia w relacji z Berlina pokazywała jeszcze ponad miesiąc 18 - 19 maja ja to bym do szkółek pojechała