Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:53, 15 cze 2013

bociek napisał(a)
Kasiu, nieprawdopodobna metamorfoza. Mowiac kolokwialnie odwalilas kawal dobrej roboty. Jest pieknie

Kasiu, dziękuję, to zasługa nie tylko moja, ale i mojego M., który bardzo mi pomaga, a przede wszystkim mnie rozumie jeszcze nie jest doskonale, ale się rozwijam ) Buziaki!
KasiaWB 21:56, 15 cze 2013

aga_k napisał(a)
Jak to fajnie mieć takie zdjęcia porównawcze, pięknie wygląda ta rabata i jaka niesamowita zmiana Pozdrawiam

Aga, wszystko dokumentujemy dla potomności ) strasznie mi miło,że się podoba a zmiany zachodzą oczywiście za sprawą Ogrodowiska z całą pewnością zresztą sama wiesz jak to jest Pozdrawiam
KasiaWB 22:00, 15 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Kasiu ależ pięknie u Ciebie Ta rabata z hortensjami to tylko limki czy masz pomieszane gatunki ?

Ewa, w założeniu były same limki i takie sadziłam, ale później się okazało, że 2 to nie limki, chociaż do dziś mają etykiety - nawet dwie etykiety, że niby limki, ale jednak trochę się różnią narazie nie wymieniam, ale kiedyś napewno to zrobię bo mieszanie gatunków nie wygląda dobrze
Pozdrawiam
KasiaWB 22:10, 15 cze 2013

popcarol napisał(a)
Kasiu, bosko. Przyjedź do mnie, może coś zmienisz? na lepsze, zawsze!!
cudnie!
pozdrówka
k.

Dzięki Karolinko, wprawdzie miało u mnie nie być koloru różowego, ale.... w kompozycjach wygląda dobrze, szczególnie róże z przywrotnikiem i szałwią na pewno jest weselej na rabatach jak mi się znudzi, to zmienię )) z przyjemnością do Ciebie zajadę jak tylko będzie okazja, ale na kawę mało się jeszcze znam aby proponować komuś zmiany w ogrodzie dla mnie inspiracją jest nasze forum, w tym relacje z angielskich ogrodów i CHFS próbuję, testuję u siebie różne połączenia, a co finalnie z tego wyniknie to się jeszcze okaże )))
Buziaki!
KasiaWB 22:16, 15 cze 2013

Tess napisał(a)
Łaał, jak soczyście. I Ogrodowiskowo

Tesiu, nie ukrywam, że głównym motorem i inspiracją wszelkich ogrodniczych działań i zmian jest Ogrodowisko na lepsze towarzystwo, wsparcie i inspiracje nie mogłam trafić jak patrzę na rabaty dziś, to uśmiecham się w myślach do tych pierwszych początków, ale wszystko jeszcze przede mną )
Buziam!
KasiaWB 22:19, 15 cze 2013

irena_milek napisał(a)
łoj, jakie cudo dla odwiedzających

to cudo otrzymałam w darze lubię oglądać fazy rozkwitu kwiatów
pozdrawiam
KasiaWB 22:29, 15 cze 2013

Joaska napisał(a)
Kasiu stworzyłaś piękny zakątek.
Róże wyglądają poprostu cudownie.

Bardzo dziękuję róże są naprawdę cudowne i bosko pachną dopiero się ich uczę, ale zachwycają mnie bardzo Pozdrawiam
ewa004 22:30, 15 cze 2013

Kasiu pozdrawiam cieplutko
KasiaWB 22:33, 15 cze 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Duża metamorfoza, wyszło świetnie Kasiu. Róże śliczne, u mnie jeszcze nie kwitną. Czekam na ich spektakl, o ile deszcze nie zniszczą. Pozdrawiam serdecznie

Bardzo bardzo dziękuję, to duży komplement od tak znakomitej ogrodniczki w ubiegłym roku cieszyłam się zmianami, ale ciągle coś było nie tak na tej rabacie, ale wiedziałam czego mi tam brakuje i co koniecznie trzeba zmienić i zrobiliśmy to w tym roku deszcze dały nieźle popalić moim różom, liczę, że teraz już będzie lepiej i spokojnie będę mogła się nimi cieszyć w pełni Serdecznie pozdrawiam
KasiaWB 22:36, 15 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Kasiu pozdrawiam cieplutko

wzajemnie trochę mnie nie było, bo miałam ważne sprawy, dzisiaj nadrabiam zaległości zanim znowu praca zawodowa mnie wciągnie od...jutra buziaki