Kasiu to może na szerokość balkonu daj serby. Tylko nie wiem jakie one wysokie rosną jak juz osiągną swą "dorosłość" i czy balkon zasłonią. A tam gdzie przęsła co planujesz?
No właśnie tak myślałam, że może 3 - 5 serbów będzie najlepiej, bo szybko rosną, są przecież zimozielone a zatem trwała zasłona przez cały rok. Rosną bardzo wysokie, no chyba że się je tnie, co z czasem będę robić, ale pytanie jak długo uda mi się utrzymać je w ryzach kiedyś może to już nie być możliwe pociecha taka, że są dość wąskie i można je kiedyś ewentualnie odchudzić
na pozostałych przęsłach myślałam o cisach lub choinach, ale nie wiem czy będzie to dobrze wyglądało przy serbach?
jak zawsze mnie wspierasz Jolu ciągle nie mogę się zdecydować czy ogródek robić minimalistyczny i rabaty geometryczne czy może iść w rabaty angielskie i meandrujące ścieżki
................. Rozważna i Romantyczna )))
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich pamiętających i zaglądających do mnie z góry dziękuję za wszystkie uwagi i sugestie
teraz niestety muszę już lecieć ......
widzę kolejny postęp robót ..... kolejny kroczek do przodu pięknie będzie z tym murkiem , przęsłami i lustrem w ogrodzeniu ..... cudniasto .......
świerkiem możesz wysłonić balkon sąsiadów .... on chyba najszybciej urośnie a z resztą na pewno coś wymyślisz .... również miałam przesadzać cisy .... no ale jest zimno i mnie zatoki dopadły także na razie odpuszczam .... ja mam czas
Jestem u Ciebie na stałym podglądzie, i wierzę, że dasz radę.
jest postęp mam plany, żeby kiedyś przy murze przy tarasie umieścić jakiś mały punkt z wodą i w różnych miejscach dam też coś na ściany ogrodzenia )
Witaj w klubie chorujących tyle roboty i planów, a tu jeszcze choróbsko nas dopadło. Byle do przodu
Pozdrawiam