Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

hanka_andrus 13:03, 29 wrz 2013

Trzymam kciuki, za ten wymarzony dach! Widoki mam nadzieję oglądać na wiosnę.Pozdrawiam.
beta 19:14, 29 wrz 2013

Kasiu, ale postępy...ten etap budowy jest najfajniejszy, bo wszystko w oczach rośnie...pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką i "bezbolesną' budowę

KasiaWB 19:52, 29 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
Kasiu, wspieram, dom budujesz z Ytonga, tak samo jak ja, to wspaniały materiał, wiem już teraz na pewno. Nie ocieplaj go styropianem... jakby co Witek służy radą. Dom cieplutki jak nie wiem co, a o ogródek się nie martw, wystarczy dla Was.

Budowa idzie szybko, w kilka d ni postawią, ab y przykryć do zimy.

Dziękuję Danusiu pamiętam, że masz domek w tej technologii i chwalisz dobrego wyboru dokonaliśmy będziemy dopytywać Witka
Jak już obrys domu jest wymurowany, to lepiej widać, że troszkę miejsca na ogródek zostanie bez szaleństw (może chciałoby się ciut więcej ), ale myślę, że wystarczy i roboty i tak będzie dużo ))
Jak pogoda dopisze, to maksymalnie do połowy listopada mury będą nakryte dachem trzeba pogodę czarować
Ściskam serdecznie
KasiaWB 19:54, 29 wrz 2013

hanka_andrus napisał(a)
Trzymam kciuki, za ten wymarzony dach! Widoki mam nadzieję oglądać na wiosnę.Pozdrawiam.

trzymaj Haniu wszystkie dobre myśli teraz potrzebne od wiosny będę mogła troszkę nad widokami popracować
Ściskam!
dorciabe 20:02, 29 wrz 2013

Kasia fajnie patrzeć jak dom powstaje Moja budowa zaczęła się w kwietniu, a na Mikołaja już mieszkaliśmy Pogody życzę i pozdrawiam
KasiaWB 20:02, 29 wrz 2013

beta napisał(a)

Kasiu, ale postępy...ten etap budowy jest najfajniejszy, bo wszystko w oczach rośnie...pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką i "bezbolesną' budowę

bardzo się cieszę, że się dzieje i że zaczyna być widać teraz będę mogła już konkretnie planować nasadzenia nie ma "bezbolesnych" budów ) człowiek jest pełen optymizmu, ale również martwi się i denerwuje ) oby do przodu )
Serdecznie pozdrawiam
an_tre 20:03, 29 wrz 2013

Kasiu budowa ruszyła i są już pierwsze namacalne tego efekty
fajnie, że możesz już " powyglądać" sobie przez okna i zobaczyć jaki z nich widok, raduje się twoje serducho, oj raduje ..prawda
życzę dobrej pogody do dalszych prac, żeby przed zimą zadaszyć

a o werbenę się nie martw, obrodziła u mnie wybornie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 20:09, 29 wrz 2013

dorciabe napisał(a)
Kasia fajnie patrzeć jak dom powstaje Moja budowa zaczęła się w kwietniu, a na Mikołaja już mieszkaliśmy Pogody życzę i pozdrawiam

oj fajnie gratuluję, że Wam tak szybko się udało też bym chciała szybko, nawet już dziś ))) jakby dziś to bym mogła już szykować wianek na drzwi wejściowe ) my budujemy tradycyjnie - stan surowy ma przestać przez zimę, a potem się wykańcza
Czaruj pogodę Pozdrawiam
KasiaWB 20:12, 29 wrz 2013

an_tre napisał(a)
Kasiu budowa ruszyła i są już pierwsze namacalne tego efekty
fajnie, że możesz już " powyglądać" sobie przez okna i zobaczyć jaki z nich widok, raduje się twoje serducho, oj raduje ..prawda
życzę dobrej pogody do dalszych prac, żeby przed zimą zadaszyć

a o werbenę się nie martw, obrodziła u mnie wybornie

oj, jak Ty mnie znasz no cieszę się, oczywiście trzeba zrobić zlot i czarować pogodę )
Zachwyca mnie Twoja werbena, ja z garści nasion mam........ 4 sztuki troszkę nasion na przyszły rok chętnie przyjmę
Całuję !
monitka 20:40, 29 wrz 2013

Kasiu jak fajnie mury się pną do góry gratuluję i powodzenia życzę na dalszych etapach
Co do dachu to się nie martw u nas dachówkę w styczniu kładli