Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:52, 13 mar 2014

kitek81 napisał(a)
dom z dachówką zaraz będzie lepiej wyglądał!
ehhh kiedy to było u nas leci ten czas niemiłosiernie szybko!
krokusiki z pszczółką rewelacyjne WIOSNA
pozdrawiam :*

Cześć Kitek Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że masz to już za sobą też chciałabym już mieszkać i mieć na oku ogródek )))
o tak, czas leci strasznie szybko.... dopiero był poniedziałek a już piątek...i tygodnie i miesiące tak samo..
Podobno ma być powrót zimy... oby nie
Pozdrawiam
KasiaWB 21:56, 13 mar 2014

BasiaG napisał(a)
Witaj Kasiu! Ja też jestem na takim etapie budowy no może ciut w tyle a co do okien to mam białe( juz sie robią) dachówka juz na działce antracytowa do tego białe drzwi i jasno-szara brama garażowa i takie same rolety zewnetrzne rynny antracytowe i dumam nad podpitką biala czy szara Jestem za białymi oknami

witaj Basiu! dzięki za odwiedziny i głos na rzecz białych piękny zestaw kolorystyczny sobie wybrałaś, koniecznie podeślij zdjęcia jak już wszystko będziesz miała Ja będę miała białą podbitkę oczywiście )
Trzymam kciuki za Twoją budowę budujący ogrodnicy muszą się też wspierać
Pozdrawiam
KasiaWB 21:59, 13 mar 2014

Alisonek napisał(a)
Się dzieje Kasiu u Ciebie.
Wiosnę masz na całego u mnie dopiero kwiatki próbują pokazywać swoje wdzięki, więc podziwiam u innych kwiatuszki
Ale będzie dach...no no no
Pozdrawiam

Alisonku, oj dzieje się, dzieje. Jestem rozdarta, bo najchętniej pobyłabym na działce, a tu do pracy trzeba latać i ciężko pracować...na ekipę budowlaną
U mnie dopiero ta garstka krokusów kwitnie reszta spokojnie sobie siedzi
Pozdrawiam
KasiaWB 21:59, 13 mar 2014

ANIA napisał(a)
Jeśli plebiscyt na kolor okien trwa - to oddaję głos na antracyt.

ok zanotowany głos
KasiaWB 22:04, 13 mar 2014

dorciabe napisał(a)
Kasia ja zawsze miałam białe okna, a teraz brąz dąb jakiśtam i jestem mega zadowolona

Ale kwiatuchy kwitną

hej ja miałam zawsze białe drewniane i drewnopodobne podobają mi się ...u kogoś U siebie widzę albo białe albo antracytowe (lub inne odcienie szarości) ale jeszcze nie zdecydowałam jakie będą ma być minimalistycznie
Widziałam, że u Ciebie też już wiosna
Pozdrawiam
KasiaWB 22:05, 13 mar 2014

Joaska napisał(a)
Kasiu widzę że budowa idzie do przodu no i dobrze
Ja oddaję głos za antracytowymi oknami , będą ładnie wyglądać przy białej ścianie,

kibicuje w budowie

no Kochana, u Ciebie już koniec budowy i czas na ogród ale fajnie
Dzięki za głos
Trzymam kciuki za ogród
kitek81 22:09, 13 mar 2014

Kasiu, przejeżdżałam obok tego domku, ale odcień tych okien jest chyba ciemniejszy niż antracytowy, dalej chcesz tego zdjęcie?
komin pierwsza klasa, cudny
ani się obejrzysz, a będziesz mieszkać na swoim
KasiaWB 22:16, 13 mar 2014

kitek81 napisał(a)
Kasiu, przejeżdżałam obok tego domku, ale odcień tych okien jest chyba ciemniejszy niż antracytowy, dalej chcesz tego zdjęcie?
komin pierwsza klasa, cudny
ani się obejrzysz, a będziesz mieszkać na swoim

dzięki za pamięć :* no właśnie ciekawa jestem jak wyglądają ten antracyt to czasami wygląda niemal jak czarny i tego się trochę obawiam. Jak będą trudności ze zrobieniem zdjęcia to nic się nie stanie. Ja mam teraz takie skrzywienie, że jak gdzieś jadę to oglądam gdzie w domach są antracytowe okna i jak to wygląda ) biały byłby bezpieczniejszy
Komin jeszcze nie skończony będzie wyglądał nieco inaczej ale trzeba poczekać
Mam nadzieję, że szybko się przeprowadzimy )) ale napewno nie w tym roku
Pozdrawiam
hanka_andrus 22:23, 13 mar 2014

Święta i Sylwester u siebie, zdecydowanie tak. To mój głos w sprawie.
Kibicuję po cichu.
KasiaWB 22:35, 13 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Święta i Sylwester u siebie, zdecydowanie tak. To mój głos w sprawie.
Kibicuję po cichu.

Kochana Haniu dziękuję, że czuwasz i kibicujesz wszystkie dobre myśli teraz bardzo potrzebne
zgadzam się zgodnie z tradycją pierwsze Święta i Sylwester będą u siebie, ale jeszcze nie w tym roku oby w przyszłym bardzo bym się cieszyła
Ściskam serdecznie!!!