Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Tess 20:44, 09 mar 2014

antracyt.

Ten Twój domek z indywidualnego projektu?
Bo jeśli nie, to podaj nazwę i nazwę biura projektowego.
Bardzo ładny, ale duzy chyba?
KasiaWB 20:47, 09 mar 2014

Juzia G - ...od środka będą białe ....

Gabrysia - dziękuję za głos w kwestii koloru i za miłe słowa byłam cały czas duchem ciałem zdecydowanie mniej. A co u mnie? nie wiem - zalatana jestem ) a poważnie, to dużo pracy, ale nie będę narzekać ) jakoś pchamy ten wózek córcia ogólnie dobrze, chociaż już w tym roku zaliczyliśmy jelitówkę, zapalenie oskrzeli i inne...
Jak już będzie prawdziwa wiosna i dużo słońca i dłuższy dzień to będę szczęśliwa

Dzięki za odwiedziny, buziaki!

p.s 2:0 dla antracytowych
KasiaWB 20:50, 09 mar 2014

Tess napisał(a)
antracyt.

Ten Twój domek z indywidualnego projektu?
Bo jeśli nie, to podaj nazwę i nazwę biura projektowego.
Bardzo ładny, ale duzy chyba?

Tessiu zatem 3: 0... antracytowe v. białe

Projekt kupiłam gotowy i trochę bardzo przerobiliśmy ale bryła ogólnie się zgadza ) info na priv.

Buziaki!
dorciabe 21:53, 09 mar 2014

Kasia jestem za antracytem

U Ciebie jakaś bardziejsza wiosna, u mnie nic nie kwitnie jeszcze
kitek81 21:57, 09 mar 2014

antracyt, widziała, w nowo wybudowanym domu u mnie w mieście takie zestawienie i wygląda super więc ja jestem za antracytem!
domek duży, podoba mi się i jak serby ładnie podrosły
pozdrawiam :*
KasiaWB 22:06, 09 mar 2014

dorciabe napisał(a)
Kasia jestem za antracytem

U Ciebie jakaś bardziejsza wiosna, u mnie nic nie kwitnie jeszcze

Dorcia, dzięki za głos oj tam bardziejsza, dopiero cokolwiek wyszło, dosłownie cokolwiek może jestem wyżej n.p.m.? ))) słoneczko w sobotę grzało, to roślinki od razu ruszyły. U Ciebie zakwitną w tym tygodniu ta zima jest wyjątkowo ciepła, pamiętam jak w tym terminie były zaspy śniegu
Pozdrowionka
KasiaWB 22:14, 09 mar 2014

kitek81 napisał(a)
antracyt, widziała, w nowo wybudowanym domu u mnie w mieście takie zestawienie i wygląda super więc ja jestem za antracytem!
domek duży, podoba mi się i jak serby ładnie podrosły
pozdrawiam :*

Kasia - dzięki ależ Ty mi na zdjęciu przypominasz inną moją koleżankę Kasię normalnie bliźniaczki
Jeśli będziesz przypadkiem koło tego domu, o którym piszesz to zrób przypadkiem zdjęcie i podeślij mi na priv )
Z serbów jestem bardzo zadowolona no ale wiadomo, że są u mnie dzięki rekomendacji Danusi i Danusia ma rację
Buziaki!
KasiaWB 22:18, 09 mar 2014

na chwilę obecną 5:0 dla antracytu. Nikt nie uważa, że białe okna będą lepiej wyglądały? mi białe też się widzą byłoby tak jaśniutko przy ciemnym dachu... nie musi być trendy )
kitek81 22:26, 09 mar 2014

KasiaWB napisał(a)

Kasia - dzięki ależ Ty mi na zdjęciu przypominasz inną moją koleżankę Kasię normalnie bliźniaczki
Jeśli będziesz przypadkiem koło tego domu, o którym piszesz to zrób przypadkiem zdjęcie i podeślij mi na priv )
Z serbów jestem bardzo zadowolona no ale wiadomo, że są u mnie dzięki rekomendacji Danusi i Danusia ma rację
Buziaki!

Czyli mam bliźniaczkę
Że zdjęciem to może być problem, bo ja jak wracam autobusem z pracy, to przejeżdżam koło tego domu, ale postaram się coś tam cyknać
Buziaki :*
ewa004 09:41, 10 mar 2014

Kasiu ależ ogromny Twój dom !!! Ale będzie pięknie !!!!!!
Pozdrawiam i trafnych decyzji życzę