Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 20:30, 24 mar 2014

zapasy na sezon przygotowane
an_tre 20:32, 24 mar 2014

KasiaWB napisał(a)
zapasy na sezon przygotowane
no no no nieźle
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 20:34, 24 mar 2014

no i na koniec jeszcze raz ciemierniki ) malutko ich, ale są śliczne będzie więcej

KasiaWB 20:38, 24 mar 2014

an_tre napisał(a)

u mnie sasanki są też na ty etapie

Dzięki Aniu za tą sasankę jest śliczna i rośnie
troszkę się przygotowałam ze środkami, ale jeszcze brakuje mi kilku pozycji uzupełnię przy okazji, bo i tak póki co jeszcze nie nawożę mączkę rogową rozsypałam, aby się szybciej wywietrzyła ))
teraz u mnie leje niestety mam nadzieję, że ładna pogoda szybko wróci
Pozdrawiam
KasiaWB 20:39, 24 mar 2014

kitek81 napisał(a)
piękny komin, śliczna cegła!
cyknęłam dziś zdjęcie antracytowych okienek, to na priva napisz mi maila to ci fotkę prześlę
pozdrawiam i dalszych owocnych prac życzę :*

miło mi, że cegła się podoba
Pozdrawiam
KasiaWB 20:42, 24 mar 2014

Joaska napisał(a)
Kasia ja przez te Twoje inspiracje to ja już mam mętlik w głowie, angielska bylinówka mi się marzy!!1

wspaniale! uwielbiam angielskie rabaty inspiracji mam masę )) aż głowa boli szkoda, że nie można mieć wszystkiego ))) niektóre inspiracje to mam tylko do pooglądania i nigdy nie będę miała u siebie, ale miło spojrzeć od czasu do czasu
trzymam kciuki za tą bylinówkę ) Pozdrawiam
KasiaWB 20:50, 24 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kasia do Twojego ceglastego ogrodzenia zrobiłabym okna drewniane, brązowe...... Przypomniał mi się Twój mur...... Albo calość konsekwentnie w bieli i grafitach a tylko taras zrobić w kolorze cegły na murze... No nie wiem...chyba wole wariant okien w kolorze brązu...

Dzięki Marzenko za sugestię chyba zostanę konsekwentnie przy bieli i grafitach - minimalistycznie będzie to w sumie dobrze wyglądać przy kolorze i strukturze muru. Komin też jest z cegły, ale zupełnie innej niż na murze - ładniejszej ) no i niestety droższej, na mur z takiej cegły bym się nie szarpnęła ))
mam już kawałek dachu to pokażę

jedna połać już prawie skończona
KasiaWB 20:54, 24 mar 2014

AniaDS napisał(a)

I tak trzymać, efekt jest świetny

dzięki
KasiaWB 20:57, 24 mar 2014

rozajerycha napisał(a)
Jeszcze dach z widokiem na stare miasto ... ))))))))))
No super idzie praca,widać już efekty.
Ciemne okna moim skromnym zdaniem .
Kasiu pozdrawiam .

cześć Martuś z dachu tak, ale z okien już nie )) więc spokojnie )
już trochę widać to o czym Ci opowiadałam )
Pewnie będą ciemne
Ściskam serdecznie, buziaki!
p.s. jedziemy na targi?
KasiaWB 20:58, 24 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Ile osób tyle opinii i guścików Dlatego sugeruj się tylko i wyłącznie tym, co Tobie się podoba. To Ty na to będziesz patrzyła do końca życia

to prawda wina będzie moja jakby co )) jeszcze mam czas zobaczymy
Buziaki!