Kasiu odpisałam ci u siebie ale i tak przyszłam w odwiedziny .Przepraszam ale z braku czasu rzadko udaje mi się być na bieżąco w innych wątkach Nie wiedziałam nawet ze budujesz dom Dachówka luksus ja tez mam ceramiczną w moim przypadku Creatona. Nie żałuj pomimo dziury budżetowej ,tylko dobre materiały gwarantują nie tylko efekt wizualny domu, ale tez długowieczność materiałów całego domu . Dach to czapeczka i jest tak ważna jak dla każdej kobiety buciki .Może być skromny ubiór ale kiedy buty są eleganckie każda kobieta wygląda szykownie a jak przy tym się rusza a kiedy dołożę fryzurę to reszta już nie ma znaczenia śliczny masz dach .Cos za cos się opłaci, i ja rezygnowałam z czegoś na rzecz innej rzeczy w dobrej jakości za angielska kuchnie z drewna i rekuperator mam dach i drewniane okna z okiennicami, teraz zmagam się z wykończeniem wnętrz ciężko idzie bo dziura spora Niby tylko meble ,ale nie żałuje nawet jeśli to troszkę trwa .Nie będę ci wybierała koloru ani okien ani elewacji Wybrane przeze mnie kolory które nie są uniwersalne są i kłopotliwe, muszę się jednak trzymać bieli i gołębich odcieni ,co dostarcza mi troszkę kłopotu ale cóż skoro taki wybrałam muszę kontynuować go dalej .Obiecuje częściej do ciebie zaglądać Zyczę powodzenia w budowie bo to trudny okres a fachowcy bez pilnowania robią co chcą ale ty już chyba o tym wiesz .Pozdrawiam serdecznie
Czy ja już pisałam, że dach jest świetny?
Dachówka prima sort.
Zaszalałaś, Dziewczyno
Tesiskam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Cześć Nicol już się nie mogę doczekać jak ogród będzie zaglądał do środka domu
W środku będą białe to na pewno
Mam nadzieję,że uda mi się zrealizować wszystkie plany
Pozdrawiam
Witaj budowa to mozolny projekt z ogródkiem, szczególnie małym można się szybciej uporać sama zobaczysz, nawet się nie obejrzysz jak będziesz miała ogród, no i domek od czegoś trzeba zacząć, a jak masz już działkę, to już krok do przodu
Pozdrawiam
Witaj Asia dzięki za odwiedziny możesz odpowiadać u siebie albo u kogoś - wybór należy do Ciebie
Każdego roku coś się zmienia, wiesz jak to jest raz lepiej, raz gorzej i wolnej, ale najważniejsze, że jest progres
Pozdrawiam
)) jeszcze troszkę brakuje, ale muszę mieć wszystko gotowe i pod ręką, bo mam mało czasu i jak wpadam na działkę to stopniowo coś tam robię )
Pozdrawiam