Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

rozajerycha 16:26, 10 maj 2015

Miły ten wypad do stolicy.
Deszczu chyba nie jest tak za dużo ,ale gdyby padało w nocy ,a za dnia świeciło byłby super.
Pozdrawiam
Martek
Aneta1309 16:35, 10 maj 2015

Kasiu,jak możesz daj na pw namiary na szkółkę z tymi carexami czegoś takiego jasnego szukam ja się boję wchodzić do ogrodniczych bo lista chciejstw duża a dom jeszce nie skończony.
KasiaWB 20:51, 10 maj 2015

an_tre napisał(a)
zapraszam zajrzyj tylko nie zapomnij o deszczu

byłam deszczyk wysłałam )
KasiaWB 20:54, 10 maj 2015

rozajerycha napisał(a)

Pochwała od Mistrzyni Katarzyna!!!

Ja też klaszczę w dłonie,ciężka Wasza praca ,ale oczy i serce się radują.

Cześć Marta
oo tak, to wielka pochwała, ale i inspiracja do dalszych działań

Dzięki Marta za doping od Ciebie, wiesz że jeszcze wiele przed nami. W jednym miejscu sprzątam, to w drugim robi się bałagan ) ale idziemy do przodu.
Pozdrawiam
KasiaWB 20:57, 10 maj 2015

rozajerycha napisał(a)
Miły ten wypad do stolicy.
Deszczu chyba nie jest tak za dużo ,ale gdyby padało w nocy ,a za dnia świeciło byłby super.
Pozdrawiam
Martek

wypad spontaniczny - decyzja zapadła w nocy z piątku na sobotę ) było bardzo fajnie
U mnie lało dzisiaj cały czas, ale może w innych dzielnicach mniej. Deszcz jest potrzebny, ale niech sobie w nocy pada
Pozdrawiam
KasiaWB 20:59, 10 maj 2015

Aneta1309 napisał(a)
Kasiu,jak możesz daj na pw namiary na szkółkę z tymi carexami czegoś takiego jasnego szukam ja się boję wchodzić do ogrodniczych bo lista chciejstw duża a dom jeszce nie skończony.

Zaraz wyślę
nie musisz mi mówić, wiem coś o jednym i o drugim )
Pozdrawiam
an_tre 21:47, 10 maj 2015

KasiaWB napisał(a)

byłam deszczyk wysłałam )
...i to z dobrym skutkiem pada
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 11:33, 11 maj 2015

an_tre napisał(a)
...i to z dobrym skutkiem pada

proszę bardzo )))
KasiaWB 11:43, 11 maj 2015

Przyjechały na razie 2 Umbry
Postawiłam je mniej więcej na taką szerokość jak mają być posadzone po dwóch stronach wnęki (z czasem nad wnęką będą się lekko stykać), z tym, że będą cofnięte bardziej w stronę ogrodzenia, a póki co są przywiązane elastycznym wężykiem do płotka aby się nie przewróciły

Jak Wam się to widzi? (zdjęcia z telefonu i korony giną na tle zieleni za płotem) dodam, że wzdłuż docelowego ogrodzenia - na razie widoczna po prawej siatka też będą posadzone Umbry prostopadle do tych dwóch;
Może w rogu po prawej jeszcze wcisnę jakiegoś bordowego buka kolumnowego albo innego?

Aneta1309 11:57, 11 maj 2015

śliczne te umbry oj coś czuję, że szykuje się mega elegancki ogród