Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Ewkakonewka 23:06, 11 maj 2015

Spontaniczny wyjazd super atrakcyjny.
Umbry super, fajnie realizujesz swoje plany
malgorzata_s 23:13, 11 maj 2015

Z tymi umbami wyszło bardzo elegancko.
Madzenka 06:35, 12 maj 2015

Kasiu piekny zakatek z murem i umbrami powstał. Ja sie jednak wciąż martwię, ze budowlańcy Ci to zniszczą....
ewa004 10:07, 12 maj 2015

Kasia stój z kijem nad nimi ,to może zechcą zauważyć że coś tam rośnie ,inaczej tak jak Marzenka pisze ,poniszczą.
Juzia 10:13, 12 maj 2015

Powiedz im na dzień dobry, że będą płacić za każdą zniszczoną roślinę.... i powiedz im, że to baaaardzo drogie rośliny

Ja jak swoim majstrom powiedziłam, że kule bukszpanowe 200zł kosztują (no niektóre przecież tyle kosztują ), to moje kulki omijali szerokim łukiem.
hehe
Kacha123 10:17, 12 maj 2015

Super z tymi umbrami. Będzie piękny zakątek
MAD 10:54, 12 maj 2015

Fajna miejscówka dla Umberek. Bardzo tam pasują. Nieustannie Cię podziwiam za tworzenie ogrodu na placu budowy. Jak sobie przypomnę jak u mnie wyglądał teren podczas budowy to stwierdzam, że to jest coś niemożliwego do ogarnięcia. Chyba, ze masz wyjątkowe szczęście do porządnych ekip. Albo budzisz w ich oczach strach.
Buziaki Kasiu!
Joaska 12:11, 12 maj 2015

Juzia napisał(a)
Powiedz im na dzień dobry, że będą płacić za każdą zniszczoną roślinę.... i powiedz im, że to baaaardzo drogie rośliny

Ja jak swoim majstrom powiedziłam, że kule bukszpanowe 200zł kosztują (no niektóre przecież tyle kosztują ), to moje kulki omijali szerokim łukiem.
hehe

No to widzisz jak sobie tak załatwiłam wożenie ziemi taczkami, panowie odmówili dzisiaj wjechania na miejsce przygotowane na ziemię bo było zbyt blisko posadzonych roślin, a "szef" ich ostrzegał żeby uważali na rośliny bo właścicielka będzie karać ... no to wysypali gdzie było wygodnie .... ale to potwierdza że straszenie skutkuje
katel 12:17, 12 maj 2015

Witam się Kasiu u Ciebie!
Zaglądam co jakiś czas ale dziś muszę podpytać gdzie Wiśnie Umbraculifera kupiłaś? Bo i ja szukam i widzę że trawki też fajne mają a szkółki nie poznaje, może być na priv.
Pozdrawiam
Juzia 14:32, 12 maj 2015

Joaska napisał(a)

No to widzisz jak sobie tak załatwiłam wożenie ziemi taczkami, panowie odmówili dzisiaj wjechania na miejsce przygotowane na ziemię bo było zbyt blisko posadzonych roślin, a "szef" ich ostrzegał żeby uważali na rośliny bo właścicielka będzie karać ... no to wysypali gdzie było wygodnie .... ale to potwierdza że straszenie skutkuje

Hehe