Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 14:13, 11 maj 2020

będe sypać Ewunia skoszoną trawą chyba
teraz jak widze że gdzieś chwasty to przekopuję lekko
wszystko na razie mam pod kontrolą

jakoś musze to opanować
w końcu to nei pierwszy raz
trochę się w tym roku narobię
korę miałam szukać ale jakoś mi zeszło bo jak zobaczyłam ile trzeba to hmmm...
Anda 14:15, 11 maj 2020

Wiem Kami, ze masz doswiadczenie Wiem Tylko teraz masz te rabaty wielkie i jak sie chwasty wysieja, a Ty akurat nie bedziesz mogla nic zrobic, bo cus, to sie nie obrobisz. Poza tym chodzi mi tez o glebe. Wysiolkowana jest "zdrowsza"
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 14:18, 11 maj 2020

Anda napisał(a)
Wiem Kami, ze masz doswiadczenie Wiem Tylko teraz masz te rabaty wielkie i jak sie chwasty wysieja, a Ty akurat nie bedziesz mogla nic zrobic, bo cus, to sie nie obrobisz. Poza tym chodzi mi tez o glebe. Wysiolkowana jest "zdrowsza"

wiem Ewunia wiem
co na pewno będe kombinować, bo wiadomo że lepsza i dłużej trzymająca wilgoć
poszukam czegoś
Malgosik 16:16, 11 maj 2020

Już latem będzie gęściej na nowej rabacie niż teraz. Przecież to dopiero początek sezonu.
Piękny łubin. Zazdroszczę.
kaz742011 21:32, 11 maj 2020

Kamila ależ poszalała z rabatami, takich areałów to tylko pozazdrościć . Ale fakt duże rabaty to i dużo pracy, jak nie ściółkowane. Jak brakowało mi kory to kartony u mnie ruch szły
AgataP 21:52, 13 maj 2020

No Kamcia - ale żeś zaszalała Wielkie są i piękne oszałamiająco już niedługo za pewnie będą. Muszę się wczytać co tam posadziłaś
Kawa 10:05, 14 maj 2020

Gosia - kiedyś będzie

Kasia - jakich areałow?? u mnie naprawdę mało miejsca i rabaty się tylko aż tak wielki wydają

Agatko - część obsadzona częściowo nowymi roślinami część całościowa roślinami które miałam i podzieliłam

z nowych roślin to bodziszek rozanne, brzózki, trzcinnik waldenbuch, róża queen of sweden i róża hansestadt rostock szałwia caradonna bo nie miałam dereń świdwa anny's winter orange i kilka kuklików a i jeszcze czyściec hummelo
galgAsia 10:21, 14 maj 2020

No, zestawik roślin zacny. Queen of Sweden jest cudna, będzie Cię zachwycać. Obsadzanie nowej rabaty to zawsze duża radość
Kawa 10:32, 14 maj 2020

Asia no zobaczymy jak się będą rośliny sprawdzać na pewno będzie rosnąć szałwia bo jej u mnie dobrze
Malgosik 18:52, 14 maj 2020

Szałwii to chyba wszędzie dobrze. U mnie rośnie jak szalona, siewki rozdaję. Dostałam 4 siewki. Każda wyszła inna. Teraz dzielę na mniejsze by mieć jednakowe cechy w większej ilości...