Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

deszczowymaj 13:59, 08 cze 2020

Łooo jak tu pięknie

i ten pająk paskudny bleee już go dzisiaj u GalgAsi widziałam

ostatnio wszędzie nic tylko bodziszki i Caradonna niech mi ktoś powie ..jak długo ona kwitnie ?
Kawa 14:16, 08 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
Łooo jak tu pięknie

ostatnio wszędzie nic tylko bodziszki i Caradonna niech mi ktoś powie ..jak długo ona kwitnie ?

u mnie caradonna pierwszy rok ale myślę że długo no ipo ścięciu przekwitnieciu na pewno zakwitnie drugi raz
Kawa 14:18, 08 cze 2020

Anda napisał(a)

Nie żartuj nie mogę normalnie uwierzyć. Gdzie ta nowa rabata?

Ewunia pokaże ci jak to ogarne
trochę nie bardzo mi pasuje chociaz jak sie zrobi wszystko jak ma być może będzie dobrze wyglądać
zawsze można będzie powiekszyć w razie w
Anda 14:24, 08 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
Łooo jak tu pięknie

Ona kwitnie ok. miesiąca, +/- tydzień (w zależności od pogody). Potem ją się ścina do ziemi, ona odrasta i kwitnie ponownie do mrozów. Możesz jej też tylko wycinać kwiatostany lub ścinać co drugą gałązkę, żeby wydłużyć kwitnienie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 14:25, 08 cze 2020

Kawa napisał(a)

Ewunia pokaże ci jak to ogarne
trochę nie bardzo mi pasuje chociaz jak sie zrobi wszystko jak ma być może będzie dobrze wyglądać
zawsze można będzie powiekszyć w razie w

Ok, to czekam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 14:28, 08 cze 2020

Anda napisał(a)

Ok, to czekam

wysłałam ci na wup
Makusia 14:30, 08 cze 2020

Jej! Ale się ciepło robi na sercu, jak patrzę na Twój ogród i to, jak dojrzał. Ślicznie masz i zdjęcia piękne!
PS. Wiesz może, co to za szałwia? Kupiłam taka ostatnio, ale niestety nazwana była "szałwią".
Anda 14:32, 08 cze 2020

Kawa napisał(a)

wysłałam ci na wup

Zaraz looknę, jak zejdę niżej po komórkę
Kawa 14:36, 08 cze 2020

Makusia napisał(a)
Jej! Ale się ciepło robi na sercu, jak patrzę na Twój ogród i to, jak dojrzał. Ślicznie masz i zdjęcia piękne!
PS. Wiesz może, co to za szałwia? Kupiłam taka ostatnio, ale niestety nazwana była "szałwią".

Martuś ta ciemna to Caradonna
i dzięki kochana za dobre słowo
deszczowymaj 23:09, 08 cze 2020

Anda napisał(a)

Ona kwitnie ok. miesiąca, +/- tydzień (w zależności od pogody). Potem ją się ścina do ziemi, ona odrasta i kwitnie ponownie do mrozów. Możesz jej też tylko wycinać kwiatostany lub ścinać co drugą gałązkę, żeby wydłużyć kwitnienie

Dziękuję dziękuję