Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 08:19, 16 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Iwonka polskie to izoflex, a holenderskie elastolith. Te polskie od lat 90 są robione, holenderskie jeszcze dłużej. Widziałam na żywo, bo u nas całe ogromne centrum handlowe Ptak jest tym wyłożone i od zewnątrz i od wewnątrz. A poza tym kilka bloków też. Na stronie tego polskiego producenta http://www.izoflex.pl/pl są realizacje i można u nich próbki zamówić, ja dostałam, bo będę tym robić Wygląda jak klinkier, a lekkie i można samemu przykleić

Kamiś przepraszam, że tyle u Ciebie, ale może jeszcze ktoś skorzysta, kto ma coś półokrągłego do oklejenia

super Ania każda informacja moze się przydać
i nawet mnie ale niekoniecznie do studni
nie wiesz jak cenowo to wygląda?
Kawa 08:19, 16 mar 2016

m_gocha napisał(a)
Kamila pokaż jak Ci wyszło jajo Przymierzam się do zrobienia Czy ono jest kruche?

nie zrobiłam bo się okazało że gipsu nie mam
Juzia 08:49, 16 mar 2016

Też zamawiałam próbki tych elastycznych cegiełek.
Szukałam wtedy coś na kominek....i się nie zdecydowałam, bo strasznie się kruszyły i takie....ostre były. Kupiłam gipsowe licówki.

Zależy do czego potrzebujesz. Jak na zewnątrz to te elastyczne ok. Ale jak do domu to nie polecam.

I co z tą studnią? Wymyśliłaś cos?????
Kawa 08:55, 16 mar 2016

Juzia napisał(a)
Też zamawiałam próbki tych elastycznych cegiełek.
Szukałam wtedy coś na kominek....i się nie zdecydowałam, bo strasznie się kruszyły i takie....ostre były. Kupiłam gipsowe licówki.

Zależy do czego potrzebujesz. Jak na zewnątrz to te elastyczne ok. Ale jak do domu to nie polecam.

I co z tą studnią? Wymyśliłaś cos?????

właśnie na zewnątrz potrzebuję zamówiłam próbki zobaczymy
co do studni to chwilę coś myślałam ale jakoś bez szału nawet sobie naszkicowałam a później wywaliłam
sama nie wiem
myślałam o murku .....
Juzia 09:06, 16 mar 2016

Kawa napisał(a)

właśnie na zewnątrz potrzebuję zamówiłam próbki zobaczymy
co do studni to chwilę coś myślałam ale jakoś bez szału nawet sobie naszkicowałam a później wywaliłam
sama nie wiem
myślałam o murku .....

Murku?????
Hmmmm.... już mi coś zaświtało, ale musiałabym namalować...
AnnaCh 09:09, 16 mar 2016

W Rzgowie ogromne hale targowe są tym wycegiełkowane. Fajnie to wygląda Jest realizacja na stronie.
Kawa 09:15, 16 mar 2016

Juzia napisał(a)

Murku?????
Hmmmm.... już mi coś zaświtało, ale musiałabym namalować...
,

hmmmmm dawaj
Kawa 09:16, 16 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
W Rzgowie ogromne hale targowe są tym wycegiełkowane. Fajnie to wygląda Jest realizacja na stronie.

widziałam Aniu ja się zastanawiam na opaską wokół domu tylko zależy jak to cenowo wygląda no i małż musi sam ocenić
AnnaCh 09:20, 16 mar 2016

Kawa napisał(a)
widziałam Aniu ja się zastanawiam na opaską wokół domu tylko zależy jak to cenowo wygląda no i małż musi sam ocenić
Też właśnie będę robić z tego opaskę, bo lekkie to i nie trzeba specjalnego stelaża jak na klinkier, a znalazłam to jak szukałam czegoś żeby zrobić podstopnie na okrągłych schodach, bo mozajki z płytek nie chciałam
Kawa 09:22, 16 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Też właśnie będę robić z tego opaskę, bo lekkie to i nie trzeba specjalnego stelaża jak na klinkier, a znalazłam to jak szukałam czegoś żeby zrobić podstopnie na okrągłych schodach, bo mozajki z płytek nie chciałam

U mnie chodnik pracuje w zimie więc nie mogę miec klinkieru a takie coś może byłoby w sam raz