Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

kerii 17:37, 19 cze 2017

Hakone piękna jest więc daj jej szanse U mnie rośnie całkiem odwrotnie niż Toszka pisała ale może moja jest jakaś inna w każdym razie kocham ją i rozsadzam jak głupia po jednym ździebełku

A wczoraj to w ogóle przeżyłam szoka, byłam u znajomej ogród ma wielki i rożnych roślin masa a najbardziej to się na hortki wkurzyłam, ja na moje chucham, dmucham, przycinam, kora, nawozy, zero trawki i pączków na razie puki co zero a u niej w trawie nie przycięte (widziałam jeszcze kwiaty z tamtego roku na niektórych) i całe w pąkach. No normalnie się można załamać. Zaczynam się zastanawiam czy ja nie przeginam może bardziej powinnam to wszystko na żywioł puścić

Przywiozłam sobie od niej kilka traw min. red barona i miskanta chyba varieagatus to jak dziś dzieliłam to tam więcej chwastów było niż tych traw i u niej to wszystko rośnie

A tak na marginesie to ciekawe ile ja będę musiała czekać aż mi się to rozrośnie
mrokasia 18:05, 19 cze 2017

kerii napisał(a)

A wczoraj to w ogóle przeżyłam szoka, byłam u znajomej ogród ma wielki i rożnych roślin masa a najbardziej to się na hortki wkurzyłam, ja na moje chucham, dmucham, przycinam, kora, nawozy, zero trawki i pączków na razie puki co zero a u niej w trawie nie przycięte (widziałam jeszcze kwiaty z tamtego roku na niektórych) i całe w pąkach. No normalnie się można załamać. Zaczynam się zastanawiam czy ja nie przeginam może bardziej powinnam to wszystko na żywioł puścić

Mam takie same przemyślenia graniczące z pewnością .
Przed laty posadziłam 2 rodki - jeden wielki i piękny był prezentem na rocznicę ślubu - chuchany, dmuchany, dobra ziemia, nawozy itp. Padł po kilku miesiącach. O drugiego wcale nie dbałam bo doszłam do wniosku, że widocznie rodki nie dla mnie. I on rośnie. Bez szału ale rośnie .
Kawa 19:59, 19 cze 2017

Makusia Ivka Monia - dzięki, podzieliłam podlalam teraz czekam moze nie padną

JOLUS dzieki za dobre słówko

Jolka, Kasia no wlasnie mie wiem gdzie ta sprawiedliwość he?
Kawa 20:01, 19 cze 2017

Cosie
Będą później...
Kawa 08:28, 20 cze 2017

wczoraj internet nie współpracował

róża leonardo da vinci - dwa krzaczki różne oblicza
Kawa 08:30, 20 cze 2017

trzcinnik
Kawa 08:32, 20 cze 2017

Kawa 08:35, 20 cze 2017

anka_ 08:37, 20 cze 2017

Leonardo super, drugo krzaczek też się zbierze do kwitnienia. Ja mam red Leonardo i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie wiem tylko czemu one red z nazwy, bo czerwone to nie są.

Co to za roślinka?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kawa 08:38, 20 cze 2017