Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Kawa 13:06, 29 lut 2016

amelia_b napisał(a)
no czekam, czekam, ale ile można

a ja u siebie zauważyłam jakieś krokusowe listki a sadziłam je chyba z 3 lata temu heheh
iwka 13:11, 29 lut 2016

a ja jakoś za krokusami nie przepadam jak na razie nie widać ich w obwódce bukszpanowej, może w końcu skutecznie je pogoniłam
lojalna_ 13:12, 29 lut 2016

iwka napisał(a)
a ja jakoś za krokusami nie przepadam jak na razie nie widać ich w obwódce bukszpanowej, może w końcu skutecznie je pogoniłam

Patrz my tutaj sie doczekac nie mozemy a Ty je wyciepalas a moze w tym miejscu tylko nie pasowały u Ciebie ))
iwka 13:16, 29 lut 2016

lojalna_ napisał(a)

Patrz my tutaj sie doczekac nie mozemy a Ty je wyciepalas a moze w tym miejscu tylko nie pasowały u Ciebie ))
no nie pasowały właśnie, rosły sobie, później posadziłam tam bukszpany i teraz wrastają mi wszędzie posunęłam się nawet do tego, że bukszpany wysadzałam i cebulki wyciągałam, ale to głupiego robota, bo co roku gdzieś zawsze wylezie
Kawa 13:22, 29 lut 2016

iwka napisał(a)
no nie pasowały właśnie, rosły sobie, później posadziłam tam bukszpany i teraz wrastają mi wszędzie posunęłam się nawet do tego, że bukszpany wysadzałam i cebulki wyciągałam, ale to głupiego robota, bo co roku gdzieś zawsze wylezie

o matko cTy naprawdę nie miałaś co robić?? hihi
iwka 13:26, 29 lut 2016

Kawa napisał(a)

o matko cTy naprawdę nie miałaś co robić?? hihi
głupiego robota lubi

ale u kogoś czytałam, że fajnym miejscem na krokusy jest placyk pod basenem, wiosną poletko krokusów, potem przekwitną uschną i basen stawiasz ooo takie poletko to by mi się chyba podobało
Kawa 13:30, 29 lut 2016

iwka napisał(a)
głupiego robota lubi

ale u kogoś czytałam, że fajnym miejscem na krokusy jest placyk pod basenem, wiosną poletko krokusów, potem przekwitną uschną i basen stawiasz ooo takie poletko to by mi się chyba podobało

u mnie nic by z tego nie zostało
Sandra jeździ sobie rowerem duży i mały pies szaleją totalna demmolka A I czasami syn w piłkę pogra a my nałogowo w badmingtona
amelia_b 15:46, 29 lut 2016

Wróciłam z pracy i poszłam grzebać i co i są jeszcze mają cm gleby do przebicia
jona 22:21, 29 lut 2016

Słoneczka im trzeba, żeby ziemię nagrzało, to będą szybsze . Mi się też słoneczko przyda.
Niesamowita jesteś, że pamiętałaś, gdzie zasadziłaś cebule i jeszcze chciało Ci się ich szukać pod ziemią
Kawa 07:53, 01 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Wróciłam z pracy i poszłam grzebać i co i są jeszcze mają cm gleby do przebicia

no widzisz one wiedzą kiedy wyleźć