Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Kawa 14:01, 08 kwi 2016

iwka napisał(a)
no to nie będę jej ponaglać pisała że w połowie kwietnia wyśle, to może w końcu przekopię kawałek za stodołą i tam wszystko wpakuję

moje będą w poniedziałek
iwka 14:09, 08 kwi 2016

Kawa napisał(a)

moje będą w poniedziałek
a co tam nazamawiałaś? wiem o trzcinniku KF
Kawa 14:11, 08 kwi 2016

iwka napisał(a)
a co tam nazamawiałaś? wiem o trzcinniku KF

hortensje
trzcinnik
szałwia
id
pysznogłówka
rozplenica
amelia_b 14:18, 08 kwi 2016

dzwoniłam, zamówienie mi zawieruszyli kosodrzewiny wyślą w poniedziałek to będą we wtorekale maja młyn w tych sklepach internetowych terazwidać że się sezon zaczął
amelia_b 14:22, 08 kwi 2016

Kawa napisał(a)

hortensje
trzcinnik
szałwia
id
pysznogłówka
rozplenica
a jaka szałwie?ja zamówię sobie caradonne
Kawa 14:23, 08 kwi 2016

compact deep blue
iwka 14:23, 08 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
dzwoniłam, zamówienie mi zawieruszyli kosodrzewiny wyślą w poniedziałek to będą we wtorekale maja młyn w tych sklepach internetowych terazwidać że się sezon zaczął
już nic nie mów na ten temat. Ja zamówiłam w lutym, zapłaciłam. Dwa tygodnie temu pytam kiedy wysyłają, no pan odpisuje że w zasadzie to już tylko tatarak im chyba przemarzł, mówię że bez tego, pieniądze zwrócili, resztę wysyłają po świętach dzwoni jakaś babka z firmy kurierskiej i pyta czy kurier dostarczył przesyłkę, mówię że nie. Cisza. Wczoraj pisze do sprzedawcy a on mówi, że od tygodnia nie może namierzyć mojej przesyłki No teraz to ja juz tych roślin nie chcę
iwka 14:25, 08 kwi 2016

Kawa napisał(a)
compact deep blue
ładna, mam
edit. nie, to chyba nie mam twoja z niskich?
Kawa 14:25, 08 kwi 2016

uuu Iwonka to niefajnie
amelia_b 14:25, 08 kwi 2016

iwka napisał(a)
już nic nie mów na ten temat. Ja zamówiłam w lutym, zapłaciłam. Dwa tygodnie temu pytam kiedy wysyłają, no pan odpisuje że w zasadzie to już tylko tatarak im chyba przemarzł, mówię że bez tego, pieniądze zwrócili, resztę wysyłają po świętach dzwoni jakaś babka z firmy kurierskiej i pyta czy kurier dostarczył przesyłkę, mówię że nie. Cisza. Wczoraj pisze do sprzedawcy a on mówi, że od tygodnia nie może namierzyć mojej przesyłki No teraz to ja juz tych roślin nie chcę
ależ masz przyrodę z ta przesyłką nie zazdroszczę