super wygląda, a co tam jeszcze planujesz do tych kul, może pomyśl nad cisowymi, ale ciąć Ci chce to może być problem daniki rosną wielkie, mam dwie i 10 latach metr średnicy mają
buuuhahaha teraz to już nie wiem co mam, Bogdzia pokazywała ostatnio Ani swoje daniki i też takie wielkie chciałam przytoczyć jej zdjęcia i co? i jak się wczytałam wychodzi na to że obie mamy jakieś globosum
Amelio a może przywiązać do pni bambusy by prostowaly pień,wiesz tak scisle a poza tym wbij obok kołki do których je ustabulizujesz. W LM 2 metrowe chybapo 7 zł są.
Piękne bedzie:
Reniu tam jest: ID, carex evergold, carex maxigold, carex montana, hakone albostriata, aureola, all gold, misz masz ogólnie plus hosty zwykłe zielone też myślę ze będzie pięknie
Iwonka same kule na razie. Cis drogi i jak mi przyjdzie 45 szt ciąć plus to co już mam to katorga będzie, a nie chce żebym klęła na samą myśl że mam to robić w takiej ilości na pewno coś zimozielonego i nie wiem szczerze co, pierwsza myśl żeby kule z tuji, a może i jakieś cyprysiki takie co w poduchy rosną, nie wiem mam czas, chyba