Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały ogródeczek :)

Mój mały ogródeczek :)

agnieszka_m 11:51, 30 sie 2015

Dziękuję
Flower1 22:51, 30 sie 2015

Sliczne frezje i rozchodniki Widze ze bedzie kolorowo na wiosne Fajny awatarek!
Marga 08:59, 31 sie 2015

Super zakupy! Chyba dokupie jeszcze cebulek
Ładniutki masz awatarek
agnieszka_m 09:02, 31 sie 2015

Marga napisał(a)
Super zakupy! Chyba dokupie jeszcze cebulek
Ładniutki masz awatarek

Dziękuję ja chyba też jeszcze dokupię chyba że niebędzie, hiacynty jeszcze się mi mażą
mirkaka 15:13, 31 sie 2015

Widzę Agnieszko, że żurawki kupujesz Ja miałam całą wiosnę i lato jazdę na żurawki, kupiłam ich sporo a teraz zastanawiam się czy jakaś przeżyje zimę bo mam opuchlaki i myślę że one w jakimś stopniu przyczynią się do ich rozmnożenia. Ciągłą walkę toczę z tym badziewiem
Pewno na wiosnę będę wywalać wszystkie żurawki
Ja też kupiłam czosnki i tulipany tylko jeszcze nie mogę się zebrać aby je posadzić.
Astry piękne Ci wyrosły, czasami warto wrócić do dawnych roślin, które dzisiaj już nie są na czasie Postanowiłaś już czym zasłonisz zbiornik?
agnieszka_m 15:31, 31 sie 2015

mirkaka napisał(a)
Widzę Agnieszko, że żurawki kupujesz Ja miałam całą wiosnę i lato jazdę na żurawki, kupiłam ich sporo a teraz zastanawiam się czy jakaś przeżyje zimę bo mam opuchlaki i myślę że one w jakimś stopniu przyczynią się do ich rozmnożenia. Ciągłą walkę toczę z tym badziewiem
Pewno na wiosnę będę wywalać wszystkie żurawki
Ja też kupiłam czosnki i tulipany tylko jeszcze nie mogę się zebrać aby je posadzić.
Astry piękne Ci wyrosły, czasami warto wrócić do dawnych roślin, które dzisiaj już nie są na czasie Postanowiłaś już czym zasłonisz zbiornik?

Mireczko kupiłam żurawki bo się prosiły aby je wziąść cena teżkusiła 2,50 zł. Jak narazie niezauważyłam u siebie opuchlaków, choć moge ich nie rozpoznawać bo zabardzo niewiem jak wyglądają (jak narazie nic mi jeszcze niepadło). Zbiornik nadal jeszcze wielka niewiadoma z jednej strony myślę posadzić trawkę zebrinusa i ......... niewiem muszę poszukać jakichś inspiracji, może jakiś powojnik???
Astry naprawdę się udały choć jak były malutkie strasznie ich mszyca obsiadła ale się niedały. Ja myślę cebulowe końcem września sadzić lub początkiem października. Róże mi chorują ta na pniaczku obleciała cała z liści niewiem czy coś z niej jeszcze będzie. Chopin w połowie też a się rozpisałam
agnieszka_m 08:20, 01 wrz 2015

Czas się zbierać do szkoły bardziej się denerwuję niż moja Córcia
Marga 08:50, 01 wrz 2015

Zawsze tak jest, że to rodzice bardziej się denerwują
Jak moje chłopaki poszły pierwszy dzień do przedszkola, to poleciałam po nich zaraz po 12 (bo mi ich szkoda było, że tak sami bez mamy) a oni w ryk, że jeszcze nie chcą do domu
agnieszka_m 13:20, 01 wrz 2015

Moja Córa też zadowolona że już do szkoły
amelia_b 14:11, 01 wrz 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Moja Córa też zadowolona że już do szkoły

Ja też dziś zaprowadziłam syna myślę ze źle nie będzieale musieliśmy stołówkę zwiedzić