Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Kasya 19:59, 07 wrz 2016

Juzia napisał(a)
Kto się podzieli białym rozchodnikiem???

Ewentualnie jakiś jasny różowy, ale niziutki.

a jaki bialy jest niski ? ja wlasnie posadzilam 2 stardust, ale one wysokie...musze dokupic jutro jeszcze 1

i na jakie roze czekasz ?
Juzia 20:09, 07 wrz 2016

Kasya napisał(a)

a jaki bialy jest niski ? ja wlasnie posadzilam 2 stardust, ale one wysokie...musze dokupic jutro jeszcze 1

i na jakie roze czekasz ?

No nie wiem jakie
Ten Stardust to do ilu rośnie?
To taki co ma Nawigatorka? 50-60 cm?
W sumie do Hameln się nada. Asia tak ma

Czekam na Rose de Rescht, Gartentraume, Soul, Darcey Bussell, Boscobel i Minervę
kasia_w 20:12, 07 wrz 2016

Juzia napisał(a)

Ja zaczęłam drugą podstawówki.
Kiedyś rodzic musiał tylko dziecko do szkoły odstawić. No i ksiązki kupić.
Teraz trzeba biegać prawie codziennie, bo to bo tamto. Jakieś baseny sreny...dla ośmiolatków z jedną panią.
I matka musi jechać i suszyć te głowy...
Echhh

Ech to samo w drugiej przezywalam...Jako matka o "wolnym"zawodzie (znaczy potem do nocy w pracy siedziałam) rano jeździlam na basen głowy suszyć.Po trzech tygodniach synuś stwierdził że woda w basenie za zimna i odechcialo mu się chodzić.A ze pływa jak ryba, odpuscilismy basen.Obcym dzieciakom już suszyć nie jeździłam,ja niedobra

Zdjec brak stwierdzam
kasia_w 20:13, 07 wrz 2016

Mam jasorozowy niski moge sie podzielić.Jutro Ci cykne
Juzia 20:14, 07 wrz 2016

kasia_w napisał(a)

Ech to samo w drugiej przezywalam...Jako matka o "wolnym"zawodzie (znaczy potem do nocy w pracy siedziałam) rano jeździlam na basen głowy suszyć.Po trzech tygodniach synuś stwierdził że woda w basenie za zimna i odechcialo mu się chodzić.A ze pływa jak ryba, odpuscilismy basen.Obcym dzieciakom już suszyć nie jeździłam,ja niedobra

Zdjec brak stwierdzam

A co zamiast basenu? BO u nas basen jako dwie godziny wfu....tyle, że w wodzie są raptem pół godziny.
Bezsens.

Wgrywam jakieś foty....ale nie obiecuję, że pokażę
Juzia 20:15, 07 wrz 2016

kasia_w napisał(a)
Mam jasorozowy niski moge sie podzielić.Jutro Ci cykne

A to cyknij
Kasya 20:17, 07 wrz 2016

Juzia napisał(a)

No nie wiem jakie
Ten Stardust to do ilu rośnie?
To taki co ma Nawigatorka? 50-60 cm?
W sumie do Hameln się nada. Asia tak ma

Czekam na Rose de Rescht, Gartentraume, Soul, Darcey Bussell, Boscobel i Minervę

ladniutkie chociaz ta pierwsza cos tam lapie latwo podobno

nie wiem do ilu ale duzy jest, mam nadzieje ze to co kupilam to jego max wysokosc
kasia_w 20:21, 07 wrz 2016

Juzia napisał(a)

A co zamiast basenu? BO u nas basen jako dwie godziny wfu....tyle, że w wodzie są raptem pół godziny.
Bezsens.

Wgrywam jakieś foty....ale nie obiecuję, że pokażę

Ci co nie chcieli albo nie mogli basenu, mieli wf dodatkowy z panią w świetlicy. Pozostałe 2 godziny wf mieli normalnie ze swoją panią.

Uważam że ten basen u nas to też był bezsens.30 min drogi autokarem w jedna strone na basen przy awf,gdzie woda jest naprawdę zimna, dla zawodowców.W dodatku to było płatne. Co innego, jak basen jest w szkole.Wczesniej jezdxilam przez 3 lata z moimi dzieciakami na prywatne zajęcia w fajnym niezimnym basenie.Sie nasuszylam Stwierdziłam że mam na tym polu czyste sumienie
Juzia 21:57, 07 wrz 2016

Kasya napisał(a)

ladniutkie chociaz ta pierwsza cos tam lapie latwo podobno

nie wiem do ilu ale duzy jest, mam nadzieje ze to co kupilam to jego max wysokosc

U mnie wszystkie coś łapią

Juzia 22:23, 07 wrz 2016

kasia_w napisał(a)

Ci co nie chcieli albo nie mogli basenu, mieli wf dodatkowy z panią w świetlicy. Pozostałe 2 godziny wf mieli normalnie ze swoją panią.

Uważam że ten basen u nas to też był bezsens.30 min drogi autokarem w jedna strone na basen przy awf,gdzie woda jest naprawdę zimna, dla zawodowców.W dodatku to było płatne. Co innego, jak basen jest w szkole.Wczesniej jezdxilam przez 3 lata z moimi dzieciakami na prywatne zajęcia w fajnym niezimnym basenie.Sie nasuszylam Stwierdziłam że mam na tym polu czyste sumienie

U nas ciepło i za darmoszkę.....ale trochę za dużo zachodu jak na 30 min pływania