babka
21:29, 18 wrz 2016

Dziękuję że pamietałaś o mnie
Zdecydowana różnica jest między naszymi rozchodnikami, aż się wierzyć nie chce że to ta sama odmiana
Może moje z uwagi na kiepską ziemię i sporą konkurencję takie opóźnione w rowoju ? (za blisko siebie wszystko posadziłam bo chciałam pomieścić i chciałam mieć busz
)
Juzia, na moich różach znajduję co chwila jakieś małe robale wyglądające jak miniaturowe gąsieniczki. Staram się zdejmować je ręcznie ale może wiesz co to za szkodnik i jak się go ekologicznie i skutecznie pozbyć ? Poza tym wciąż mszyce grasują, wrrrr....

Juzia, na moich różach znajduję co chwila jakieś małe robale wyglądające jak miniaturowe gąsieniczki. Staram się zdejmować je ręcznie ale może wiesz co to za szkodnik i jak się go ekologicznie i skutecznie pozbyć ? Poza tym wciąż mszyce grasują, wrrrr....