Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

deszczowymaj 09:44, 25 sie 2020

Juzia napisał(a)

Kocham!

Mrau.. Ty mój Tygrysku
Magda70 09:45, 25 sie 2020

Juzia,,,no normalnie mam podobnie.
Nie lubię komplementów i nie umiem ich przyjmować.
Tzn cieszy mnie jak komuś się podoba....serce się raduje ale czuję się skrępowana
Jagodaa 09:59, 25 sie 2020

A ja po pewnej wizycie wczoraj miałam przemyślenia, że zazdroszczę ludziom, którzy sami sobie prawią komplementy na każdym kroku i wszystko mają najlepsze i najnowocześniejsze, choć zrobione lub kupione 10lat po tym, jak miałam to ja . Słucham i się uśmiecham i nie próbuje się przebijać przez monologi. I nie potrafię się chwalić tym co wiem lub zrobiłam. Siła przebicia równa zero .
Juzia 10:10, 25 sie 2020

deszczowymaj napisał(a)

Mrau.. Ty mój Tygrysku

BUahahahahaha!!!!!

Juzia 10:12, 25 sie 2020

Magda70 napisał(a)
Juzia,,,no normalnie mam podobnie.
Nie lubię komplementów i nie umiem ich przyjmować.
Tzn cieszy mnie jak komuś się podoba....serce się raduje ale czuję się skrępowana

No właśnie...
Poza tym... jak mi się coś nie podoba, to nawet milion pochwał innych mnie nie przekona A jak coś podoba się mi, a innym nie... to mam to w nosie
deszczowymaj 10:13, 25 sie 2020

Jagodaa napisał(a)
I nie potrafię się chwalić tym co wiem lub zrobiłam. Siła przebicia równa zero .

Powinnaś się cieszyć ponieważ posiadasz rzadko spotykaną w dzisiejszych czasach cechę , która nazywa się : Skromność

Juzia 10:22, 25 sie 2020

Jagodaa napisał(a)
A ja po pewnej wizycie wczoraj miałam przemyślenia, że zazdroszczę ludziom, którzy sami sobie prawią komplementy na każdym kroku i wszystko mają najlepsze i najnowocześniejsze, choć zrobione lub kupione 10lat po tym, jak miałam to ja . Słucham i się uśmiecham i nie próbuje się przebijać przez monologi. I nie potrafię się chwalić tym co wiem lub zrobiłam. Siła przebicia równa zero .

Hahahahaahha!!!
Serio zazdrościsz takim ludziom?
Ja takich ludzi nawet nie słucham. Zazwyczaj wyłączam się. Wlatuje jednym uchem, a wylatuje drugim I śmiesznie jest wtedy jak ktoś czeka na mój komentarz albo pochwałę, a ja tylko mówię... "ok".

Makao_J 11:45, 25 sie 2020

Jagodaa napisał(a)

Ja nie zazdroszczę a raczej mnie zaciska przy takich ludziach.
Lubię wtedy zadać jakieś niewygodne pytanie.

Ja nie mam pretensji do ludzi którzy ściągają od innych (bo ja sama czerpię inspiracje od innych) i potrafią się przyznać że zobaczyli to u kogoś i się zakochali ale jeśli ewidentnie ktoś przypisuje takie rzeczy sobie to ciśnienie mi rośnie.

Ja zazdroszczę wtedy ludziom którzy potrafią to olać. Normalnie zazdroszczę.
Makao_J 11:57, 25 sie 2020

Juzia napisał(a)
I dziękuję Asi, Wioli i Asi za pochwały

Wiecie.... ja nie umiem przyjmować komplementów. I jakoś ciężko znoszę pochwały ludzi. I tutaj widzę post i wiem, że muszę odpowiedzieć, bo zawsze wszystkim odpowiadam... ale w realnym życiu to bym tylko wzruszyła ramionami
Wiec sorry, że czasem tak oschle... ale tak mam. Żeby nikt nie pomyślał, że go nie lubię
Hehehehe.

Akurat do Twojego oschłego podejścia (czasami) to się wszyscy przyzwyczaili.

Wiemy że to miłość bezgraniczna.

A to że masz talent to pewnie sama wiesz ale że robisz to dla własnej przyjemności to nie zależy Ci na opinii innych.

Tak samo postępujesz z ogrodem.

Ważne że Ty się spełniasz i jesteś zadowolona, i dumna.

Ściskam mocno.
Juzia 14:04, 25 sie 2020

Makao_J napisał(a)

Akurat do Twojego oschłego podejścia (czasami) to się wszyscy przyzwyczaili.

Wiemy że to miłość bezgraniczna.

A to że masz talent to pewnie sama wiesz ale że robisz to dla własnej przyjemności to nie zależy Ci na opinii innych.

Tak samo postępujesz z ogrodem.

Ważne że Ty się spełniasz i jesteś zadowolona, i dumna.

Ściskam mocno.

I to właśnie jest dla mnie najważniejsze. Zrozumienie.
A nie pochwały

Dzięki Ania!!!

Też Cię ściskam. Najmocniej