Makao
22:13, 24 kwi 2024
Ja też zawsze stoję i obserwuję. Mój mąż mnie za to gania bo uważa że robotników stresuję bo oprócz tego że patrzę to też dopytuję. Mężaty mówi że nie dałby rady na ich miejscu no ale niestety to ja płacę więc wymagam by mi się podobało.
Mam to po swoim ojcu
Jak budowali mój dom to on pilnował prac bo ja w robocie zawsze byłam. Na bieżąco zdawał mi relacje a jak zobaczył że coś można przerobić to wstrzymywał prace póki ze mną pomysłu nie obgada. Raz go nie było i okazało się że okno na dole w kuchni przesunęło o 20cm. No porażka
Mój mąż mówi na mnie pih
Mam to po swoim ojcu
Jak budowali mój dom to on pilnował prac bo ja w robocie zawsze byłam. Na bieżąco zdawał mi relacje a jak zobaczył że coś można przerobić to wstrzymywał prace póki ze mną pomysłu nie obgada. Raz go nie było i okazało się że okno na dole w kuchni przesunęło o 20cm. No porażka
Mój mąż mówi na mnie pih