Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

polinka 07:48, 19 sie 2015

Juzia napisał(a)
ALe ja właśnie wiem co chcę...tzn w jakim stylu mniej więcej... ale nie wiem jak to osiągnąć.
Boję się, że zrobię burdel i dlatego mam jak mam.

Juzia a może po prostu masz zmęczenie materiału?? U mnie przełom lipca i sierpnia to brak chęci i weny na ogród. Poza podlewaniem nie robię, nie myślę Może też takie coś przechodzisz??
polinka 07:52, 19 sie 2015

Nadrobiłam 10 stron i dalej nie wiem co Ci w głowie siedzi?? Pokaż jakąś inspirkę i przestań dzielić wszystko, rozrośnie się to będzie buusz
siakowa 07:53, 19 sie 2015

a ja mam połączenie: chęci zmian bo widzę co jednak nie gra w nasadzeniach, zmęczenia po intensywnym sezonie, braku czasu na ewentualne zrywy natchnienia bo szybko sie ciemno robi, demotywująca zmęczona niechęc eMa do rozpoczynania nowych tematów, nowe pomysły które mnie rozrywają juz od środka a nie moga być jeszcze realizowane i to wszytsko razem = ogólne niezadowolenie. Może tez tak masz?
iwka 08:19, 19 sie 2015

Hejka z rana
babka 08:36, 19 sie 2015

Hej Juzefo, nowy dzionek wstał a Ty ?
07_Rene 08:44, 19 sie 2015

Ale mnie ominęło...
Będzie dobrze. Zrobić lekki misz-masz to nie problem, a uporządkować chaos to prawie niemożliwe bez zaczynania od zera
Juzia 08:53, 19 sie 2015

polinka napisał(a)

Juzia a może po prostu masz zmęczenie materiału?? U mnie przełom lipca i sierpnia to brak chęci i weny na ogród. Poza podlewaniem nie robię, nie myślę Może też takie coś przechodzisz??

Chyba nie....bo z chęcią bym złapała za łopatę i poszła się utyrać
Iwk4 08:56, 19 sie 2015

Juzia, macham.
Jak humor na dziś?
Juzia 09:02, 19 sie 2015

polinka napisał(a)
Nadrobiłam 10 stron i dalej nie wiem co Ci w głowie siedzi?? Pokaż jakąś inspirkę i przestań dzielić wszystko, rozrośnie się to będzie buusz

Tu nie chodzi o dzielenie....bo nie chodzi o wypełniacze.
Ja mam krzaki źle posadzone.... w sensie hortensje, różaneczniki i miskanty i rozplenice. Chciałabym więcej lilaków, jakieś budleje. I nie w rządkach, szpalerach....tylko porozrzucane.

Nie mogę Ci pokazać inspiracji, bo mam tylko zdjęcia zapisane na dysku, a nie pamiętam skąd są.

Coś jak ogród Przemka - Ogród mały, ale pojemny....ale też nie do końca. Bardziej zwiewny, tajemniczy i....o matko....romantyczny!
popcorn 09:03, 19 sie 2015

Juzia, przestan dzielic rosliny, daj im sie rozrosnac, to sama bedziesz zadowolona z efektu. Latwo powiedziec, sama tez musze to zrobic, bo przy ciaglym dzieleniu i przesadzaniu po 5ciu latach NADAL nie ma efektu.
To jak, zaczynamy od jutra??