Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Gardener27 19:21, 19 sie 2015

Juzia napisał(a)

A tego to się nie spodziewałam!
Myslałam, że jednak perzownik pochwalisz.... a tu nic...
No ale wiem, wiem....chcesz koniecznie przyjechać go zrobić

Co ja Ci moja droga mam powiedzieć Moją uwagę przykuło zupełnie ,,coś,, innego

Trawniczek masz ładny Bez porównania z ubiegłymi latami Rabaty potrzebują czasu by się na nich rozrosły rośliny Szkielet ogrodu jest zrobiony, teraz zostaje dopieszczanie a nie żadne rewolucje Nie miałcz że Ci się nie podoba bo ja osobiście nie znam nikogo kto by był w pełni zadowolony ze swego ogrodu
Warmia 19:22, 19 sie 2015

Juzia napisał(a)

Ale o co chodzi?

Oj, oj, Juźka
Matka 19:28, 19 sie 2015

wkleję i u Ciebie

Ja nie o tym mówię, mam tycie roślinki-już nie dzielę w tym roku(UDAŁO MI SIĘ!!!) i ciągle czekam aż urosną i będzie ten busz co na niego czekam!i że mi się te moje ogromne rabaty zapełnią!a w trakcie i tak zawsze są zmiany i zawsze będziemy narzekać że nam się coś nie podoba, że znów zmiany...po to jest ogród!to tak jak my baby-czy codziennie malujesz się tymi samymi kolorami?nosisz te same ubrania?i mimo, że się umalujesz jak lubisz to po chwili się okaże że jednak źle, nie podoba Ci się...Juzef-głowa do góry...jak ja biadoliłam to Ty mnie też tak samo pocieszałaś
waldek727 19:30, 19 sie 2015

Juzia napisał(a)

Hahaha... no ciekawe czemu akurat Ty pytasz????

Ja tam nie jestem ciekawy.
Srodkowy przygięty, wskazujący wystawiony. Wszystko gra.
Matka 19:33, 19 sie 2015

Aha, i jeszcze coś mi się przypomniało-jakiś czas temu jak też ryczałam nad swoim ogrodowym losem Danusia-Szefowa mi powiedziała, że w ogrodzie swoim trzeba się w końcu na coś zdecydować!i stwierdzam teraz, ze to prawda, mam taki kawałek w ogrodzie co przerabiam go co chwila-i dzisiaj po 6 latach ten kawałek ciągle jest niezarośnięty przez stałe rośliny tylko przez aksamitki w tym roku, które posadziłam, żeby nie zarastał chwastami zanim posadzę coś stałego...i takim sposobem ta część mimo tylu lat ciągle jest pusta bo nie mogę się zdecydować co tam ma być-bo WSZYSTKO MI SIĘ PODOBA-jak patrze na zdjęćia ogrodów co chwilą mam nowy koncept na to miejsce!i dupsko blade...
Juzia 19:40, 19 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

Co ja Ci moja droga mam powiedzieć Moją uwagę przykuło zupełnie ,,coś,, innego

Trawniczek masz ładny Bez porównania z ubiegłymi latami Rabaty potrzebują czasu by się na nich rozrosły rośliny Szkielet ogrodu jest zrobiony, teraz zostaje dopieszczanie a nie żadne rewolucje Nie miałcz że Ci się nie podoba bo ja osobiście nie znam nikogo kto by był w pełni zadowolony ze swego ogrodu

No ale weź napisz co???
Bo mnie będzie teraz gryzło!
Trupa posprzątam...obiecuję

No ten szkielet własnie mi nie leży. Spróbuję coś zmienić....ale chyba bez drastycznych zmian w tym roku.
Juzia 19:42, 19 sie 2015

Warmia napisał(a)

Oj, oj, Juźka

Juzia 19:43, 19 sie 2015

Bogda napisał(a)
wkleję i u Ciebie

Ja nie o tym mówię, mam tycie roślinki-już nie dzielę w tym roku(UDAŁO MI SIĘ!!!) i ciągle czekam aż urosną i będzie ten busz co na niego czekam!i że mi się te moje ogromne rabaty zapełnią!a w trakcie i tak zawsze są zmiany i zawsze będziemy narzekać że nam się coś nie podoba, że znów zmiany...po to jest ogród!to tak jak my baby-czy codziennie malujesz się tymi samymi kolorami?nosisz te same ubrania?i mimo, że się umalujesz jak lubisz to po chwili się okaże że jednak źle, nie podoba Ci się...Juzef-głowa do góry...jak ja biadoliłam to Ty mnie też tak samo pocieszałaś

Ja się nie maluję!
A już na pewno nie kolorami

Już się zbieram....w sobie...
Gardener27 19:43, 19 sie 2015

Juzia napisał(a)

No ale weź napisz co???
Bo mnie będzie teraz gryzło!

A chciałabyś żebym tak oficjalnie napisał ?
Juzia 19:44, 19 sie 2015

waldek727 napisał(a)

Ja tam nie jestem ciekawy.
Srodkowy przygięty, wskazujący wystawiony. Wszystko gra.