Bogda nie wiem w jakiej szkole uczysz ale chłopcy już w gimnazjum bardzo bacznie swoim nauczycielką się przyglądają i tam swoje fantazje mają
Same rzęsy nie wystarczą
Ja sobie raz sztuczne rzęsy zrobiła ...gratis u nowej kosmetyczki
Skończyłam u okulisty usuwał mi z oka klej i rzęsy i sztuczne i moje
Brrr jak sobie przypomnę ..... mało nie oślepłam
WIem, że będzie ładniej jak rośliny urosną, ale nie będzie tak jak lubię.
Wszystko robię pod linijkę prawie, lubię ład i porządek, czysto w domu i w pracy i w ogóle wszędzie....ale ogród to dla mnie natura, dzikie życie...i te hortki w rzędzie i plamy roślin mi nie pasują. Tak nienaturalnie to wygląda i wcale mnie nie uspokaja.
Jak patrzę przez okno to jedynie czubki traw zmieszane z kwiatami jeżówek działają na mnie kojąco i gęba mi się wtedy śmieje.
No ok...urośnie i będzie ładny ogródek....ale nie powiem sobie WOW...jak fajnie!
Rozplenice na wyspie zbiły się w kołtun, bo nie myślałam, że urosną takie wielkie
Zabieram się za to na dniach, bo tam chyba nic nie zmieniam....tylko zabieram parę roślin.
Wcale mi nie nagadałaś! Wcale
Jak masz coś jeszcze to wal
I dzięki!
Buziak!
Ja się nie maluję, bo nie umiem No oprócz podkładu, pudru i tuszu...czasami
W sumię to chyba nawet nie lubię. NIe lubię też świecidełek. Nie noszę wisiorów ani innych piździonków
Mam dwa i gdybym miała miejsce dosadziłabym kolejne dwa ale to ja
Ładnie masz ale rozumiem, że obecny stan Cię męczy i chcesz zmian. Kiedyś i mnie wszyscy mówili ''piękny ogród'' co z tego jak mi stare krzaczory nie leżały i denerwowało każde spojrzenie na nie. Powiedziałam sobie teraz albo nigdy, wycięłam zarównałam i zaczęłam od początku teraz jestem szczęśliwa !