Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Juzia 19:46, 19 sie 2015

Bogda napisał(a)
Aha, i jeszcze coś mi się przypomniało-jakiś czas temu jak też ryczałam nad swoim ogrodowym losem Danusia-Szefowa mi powiedziała, że w ogrodzie swoim trzeba się w końcu na coś zdecydować!i stwierdzam teraz, ze to prawda, mam taki kawałek w ogrodzie co przerabiam go co chwila-i dzisiaj po 6 latach ten kawałek ciągle jest niezarośnięty przez stałe rośliny tylko przez aksamitki w tym roku, które posadziłam, żeby nie zarastał chwastami zanim posadzę coś stałego...i takim sposobem ta część mimo tylu lat ciągle jest pusta bo nie mogę się zdecydować co tam ma być-bo WSZYSTKO MI SIĘ PODOBA-jak patrze na zdjęćia ogrodów co chwilą mam nowy koncept na to miejsce!i dupsko blade...

Morał z tego taki....że nie trzeba oglądać fotek cudzych ogrodów....czyli co?
Koniec z forum!
Juzia 19:52, 19 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

A chciałabyś żebym tak oficjalnie napisał ?

Eeeee....teraz to już nie wiem...
...może lepiej nie?
Kuba 19:57, 19 sie 2015

Odbyłam spacer po Twoich włościach, idei Twojego marudzenia nie poznałam, dobrze chociaż że na koniec ujrzałam cudną Juzefinę- dokładnie taką jaka powinna być
Juzia 20:02, 19 sie 2015

Kuba napisał(a)
Odbyłam spacer po Twoich włościach, idei Twojego marudzenia nie poznałam, dobrze chociaż że na koniec ujrzałam cudną Juzefinę- dokładnie taką jaka powinna być

Ty też nie wiesz o co mi chodzi???
I jaka znów cudna?
07_Rene 20:10, 19 sie 2015

Ja wiem o co Ci chodzi choć ogród masz bardzo ładnie urządzony. Ale to marne pocieszenie, bo i tak nie pomogę. Musisz sama do tego dojść, to bedziesz zadowolona w 100 proc.

Takie nasadzenia "szpalerowe" też mają urok. Rabaty wyglądają schludnie i elegancko. Generalnie moim zdaniem obwódki mocno porządkują przestrzeń nawet jak za nią jest misz masz nasadzony - u mnie tak właśnie chyba jest

Gardener27 20:10, 19 sie 2015

Juzia napisał(a)

Eeeee....teraz to już nie wiem...
...może lepiej nie?

... i tak bym Ci nie powiedział Niech Cię robal gryzie od środka
Juzia 20:21, 19 sie 2015

07_Rene napisał(a)
Ja wiem o co Ci chodzi choć ogród masz bardzo ładnie urządzony. Ale to marne pocieszenie, bo i tak nie pomogę. Musisz sama do tego dojść, to bedziesz zadowolona w 100 proc.

Takie nasadzenia "szpalerowe" też mają urok. Rabaty wyglądają schludnie i elegancko. Generalnie moim zdaniem obwódki mocno porządkują przestrzeń nawet jak za nią jest misz masz nasadzony - u mnie tak właśnie chyba jest

Obwódki i misz masz...to mi się podoba...ale boję się, że z cięciem bym nie nadążyła
Chociaż może szybciej obwódki ciąć niż kulki?

Może z czasem będę dosadzać obwódek
Juzia 20:22, 19 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

... i tak bym Ci nie powiedział Niech Cię robal gryzie od środka

Wiśnia!
Już mnie gryzie....

ewa004 20:31, 19 sie 2015

Juziek piszę ..kasuję ..piszę ..kasuję ....no kurna nie wiem o co Ci chodzi
Masz pięknie, tyko łyso bo rośinki malutkie .
ML 4 żbła na krzyż, a pomyśl jak będzie jak będą piękne kępy
Trawki dzielone miliard razy ledwo co z kory widać ,a pomyś co będzie jak tę korę zasłonią
Żurawki malutkie i wcale nie pod linijkę sadzone tylko w pięknie przenikające się plamy ,pomyśl co będzie jak te plamy się pięknie połączą .

Jedyne co mi tak trochę się nie podoba to koło
Te rozplenice wprowadzają tam za duży busz ...ale może mi się wydaje przez to że zdjęcie tak zrobione .

Na grabowej rzeczywiście trochę łyso ale to nie trzeba rewolty robić tylko dopieszczać dosadzać a nie dzielić dzielić ,dzielić

Jeszcze bym Ci nagadała ,ale boję się że przestaniesz czytać

Ty jesteś za perfekcyjna żeby mieś chaos nawet artystyczny na rabatach
Tak mi się wydaje
Matka 20:33, 19 sie 2015

Jak ja bym kciała się nie malować, teraz w wakacje tego nie robię, ale do roboty raczej trza(Dzieciary oglądają nauczycieli w szczegółach-wszystko zauważą). Albo se zrobię sztuczne rzęsiki i makijaż pójdzie w kąt

Z forum kiedyś też parę razy chciałam zniknąć, przez te zdjęcia cudnych ogrodów, ale to jak narkotyk-ni da rydy!!!