Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

babka 22:43, 02 paź 2015

ewa004 napisał(a)
Jessuuu ja tych twoich róż nie ogarniam ☺jak można to w ogóle zapamiętać!

no kręćka można dostać a Ona to ogarnia !
Juzia 22:59, 02 paź 2015

ewa004 napisał(a)
Jessuuu ja tych twoich róż nie ogarniam ☺jak można to w ogóle zapamiętać!

Jakbyś tyle studiowała te róże to też byś pamiętała
Juzia 23:02, 02 paź 2015

babka napisał(a)

no kręćka można dostać a Ona to ogarnia !

Guzik ogarniam!
Nawet nie wiem jakie kolory mają...tak naprawdę....bo nigdy ich nie widziałam na żywo
Strzelam po obejrzeniu sryliona fotek
babka 23:06, 02 paź 2015

Ja patrząc na fotki nigdy nie wiem które bliższe prawdy, tyle ich jest w necie ... Dopiero jak na żywo widzę to wiem o czym mowa
Juzia 23:08, 02 paź 2015

babka napisał(a)
Ja patrząc na fotki nigdy nie wiem które bliższe prawdy, tyle ich jest w necie ... Dopiero jak na żywo widzę to wiem o czym mowa

No i własnie dlatego nie mogę nic wybrać...

Princess myślałam, że będzie inna, a wyszedł klops! Dobrze, że ładny ten klops, ale przez nią mam teraz problemy z doborem reszty towarzystwa.
Kuba 07:53, 03 paź 2015

Juzia powiem Ci że na początku jak zaczęłaś przekopywać ogród to się w głowę pukałąm czego Ty jeszcze chcesz, teraz widzę że to był dobry kierunek, i chyba podążę za Tobą, zaczęłąm analizować co mi nie odpowiada i czeka mnie od wiosny ostre kopanie

Justyna proszę Cię zdobądż dla mnie nazwę tego czerwonego rozchodnika bo muszę go mieć!!!
07_Rene 08:40, 03 paź 2015

Juzia napisał(a)
Dobra...okroiłam listą róż i pogrupowałam kolorami. Jeśli ktoś ma takie pary, to niech mi pisze czy kolory są podobne

Queen of Sweden i Aphrodite - do tej pary jestem najmniej przekonana...
Eglantyne i Maria Theriesa

Mary Rose i Maid Marion

Claire Marshall i Princess Anne

Muszę z tej listy wybrać jedną parę i jedną pojedynczą różę w innym kolorze...tak żeby pasowały do William Shakespeare, Munstead Wood i Princess Alexandra of Kent.

Ktoś poradzi?

Ja na razie odcieni róż też nie ogarniam, ale to prawda że na żywo całkiem inne.
Z tych co wymieniłaś mam tylko Mariatheresia, niedługo bo pierwszy sezon... Rośnie na totalnej patelni i słońce jej nie tknęło. Poza tym naprawdę kwitnie praktycznie całe lato i śliczna jest. Mam nadzieje, że tak zostanie. Jedyny minus to że nie pachnie.
Juzia 09:05, 03 paź 2015

Kuba napisał(a)
Juzia powiem Ci że na początku jak zaczęłaś przekopywać ogród to się w głowę pukałąm czego Ty jeszcze chcesz, teraz widzę że to był dobry kierunek, i chyba podążę za Tobą, zaczęłąm analizować co mi nie odpowiada i czeka mnie od wiosny ostre kopanie

Justyna proszę Cię zdobądż dla mnie nazwę tego czerwonego rozchodnika bo muszę go mieć!!!

No jak mam wizję, to nie usiedzę...

Nie wiem co to za rozchodnik
Juzia 09:08, 03 paź 2015

07_Rene napisał(a)

Ja na razie odcieni róż też nie ogarniam, ale to prawda że na żywo całkiem inne.
Z tych co wymieniłaś mam tylko Mariatheresia, niedługo bo pierwszy sezon... Rośnie na totalnej patelni i słońce jej nie tknęło. Poza tym naprawdę kwitnie praktycznie całe lato i śliczna jest. Mam nadzieje, że tak zostanie. Jedyny minus to że nie pachnie.

Oooo super! Dzięki za info!
Szkoda, że nie pachnie ale.... wśród pięciu innych pachnących....myslę, że mogłaby być wyjątkiem
07_Rene 09:18, 03 paź 2015

Juzia napisał(a)

Oooo super! Dzięki za info!
Szkoda, że nie pachnie ale.... wśród pięciu innych pachnących....myslę, że mogłaby być wyjątkiem

Tylko ona z tych niższych jest, podobnie jak MW.