Ale ja nie mam tylko parteru
Mam 8 pęcherznic, derenia, jaśminowca, 2 lilaki palibin, krzewuszkę, z 18 hortensji, 12 różaneczników, róże po naście miskantów i rozplenic... I wszystko porozrzucane po całym ogrodzie. Mam też trochę drzew....tylko większość kupiona na początku ogrodowej drogi. Teraz bym ich już raczej nie kupiła....no ale są.... i też są porozrzucane, więc nowe drzewa muszę wpleść jakoś pomiędzy to wszystko co już mam
Na drzewa w kupie nie mam miejsca, bo największa rabata ma 5X8....na oko
I dlatego chciałam mieć dwie obok siebie po drugiej stronie.
Dwie, bo więcej się nie zmieści.... a jedną płaczącą już mam, więc drugą chciałam wielopniową.
Ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało. No i musiałabym przesadzić Ambrowca.
Też ostrzegam przed bukszpanami z OBI które lada chwila pojawią się w sprzedaży Kuszą pięknymi cenami i ładnym wyglądem zwłaszcza stożki Prawda jest zupełnie inna Barbarzyńsko wykopane jakby wczoraj z gruntu z uchlastanymi korzeniami sprytnie posadzone do doniczek udając że tam rosły od dawna Nigdy więcej nie dam się nabrać Większość u mnie padła a reszta choruje do dziś pomimo odprawieniu czarów nad nimi Smutne ale prawdziwe
Dlatego pisałam PRAWIE samo niskie piętro.
Szkoda że nie mam obrazu czterech stron Twojego ogrodu w całości. Na razie wypatrzyłam zdjęcia z trampoliną, brzozami, altaną i chyba śmietnik (ten z czerwonej cegiełki). Ja widzę te zestawienia kilku drzew właśnie przy śmietniku, za trampoliną i koło altany.
Ale to wiązałoby się z przesadzaniem roślin które już masz.