Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

babka 15:38, 13 mar 2016

ożesz-pokarzesz
pokaŻesz oczywiście
ewa004 16:13, 13 mar 2016

Juziej szary ,ładny będzie
babka 16:18, 13 mar 2016

Szary wszędzie króluje a ja nie mogę odejść od beżobrązów
Juzia 16:31, 13 mar 2016

ewa004 napisał(a)
Juziej szary ,ładny będzie

Juzia 16:48, 13 mar 2016

babka napisał(a)
Szary wszędzie króluje a ja nie mogę odejść od beżobrązów

Mnie ciut wkurza, że ten szary jest wszędzie Na szczęście kolor też lubię, więc mam i brąz i biały, szary, trochę czarnego....i kolory różne hehe Czyli na szczęście wcale nie tak modnie

Ola... beże zamień na szarości i będziesz miała na czasie

Madzenka 18:09, 13 mar 2016

Miałam juz czekoladowa sciane z kominkiem w małym salonie i wcale nie przytłaczało. Reszta pomieszczenia i meble były w kolorze kości słoniowej. Ogród zimowy w nowym domu pomalowaliśmy na jasno szary, po jednym deszczowym dniu palenia w kominku , musieliśmy przemalować na grafitowy.
Nie zastanwiaj sie tylko maluj na szary, za to reszta ścian w bardzo jasnych kolorach.
Przy kominku sciana oprócz tego ze ładna musi byc praktyczna.
Margo 18:15, 13 mar 2016

Czytam dylematy kominkowe. Ja bym zostawiła biały i najwyżej co 2 lata odświeżała lub potem zmieniła na szary. Kominek to nieduża powierzchnia i przemalowanie jej nie powinno być zbyt praco i czasochłonne. Ale ja to lubię mieć jasno w pomieszczeniach. I kocham beżo-brązy .
Szary też fajny ale stanowczo jaśniejszy niż pokazałaś.
Juzia 18:21, 13 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Miałam juz czekoladowa sciane z kominkiem w małym salonie i wcale nie przytłaczało. Reszta pomieszczenia i meble były w kolorze kości słoniowej. Ogród zimowy w nowym domu pomalowaliśmy na jasno szary, po jednym deszczowym dniu palenia w kominku , musieliśmy przemalować na grafitowy.
Nie zastanwiaj sie tylko maluj na szary, za to reszta ścian w bardzo jasnych kolorach.
Przy kominku sciana oprócz tego ze ładna musi byc praktyczna.

Na dole mam wszędzie białe ściany oprócz jadalni, gdzie mam jaśniutki szary. No i dodatkowo mam dwie ścianki z szarą tapetą - też jasna
Jutro Żon ma się rozeznać w farbach....szarych

Praktyczna to ponoć moje drugie imię

Juzia 18:25, 13 mar 2016

Margo napisał(a)
Czytam dylematy kominkowe. Ja bym zostawiła biały i najwyżej co 2 lata odświeżała lub potem zmieniła na szary. Kominek to nieduża powierzchnia i przemalowanie jej nie powinno być zbyt praco i czasochłonne. Ale ja to lubię mieć jasno w pomieszczeniach. I kocham beżo-brązy .
Szary też fajny ale stanowczo jaśniejszy niż pokazałaś.

Jakbym teraz miała te ciemne fugi na biało malować....to bym chyba sama siebie zaciukała jakaś siekierką
Powierzchnia nie jest duża, ale te nierówności pewnie tak szybko się nie pokryją.
Ja mam jasno dookoła, więc centrum może być szare
malkul 18:26, 13 mar 2016

chyba szary