Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Mysza 13:59, 17 mar 2016

Chwilkę mnie nie były i co tu się dzieje
Mi się kolorek podoba, ale gdybyś miała się męczyć to sobie przemaluj
Kasia ma rację, poczekaj chwilkę i zobaczysz.
Juzia 14:02, 17 mar 2016

Mysza napisał(a)
Chwilkę mnie nie były i co tu się dzieje
Mi się kolorek podoba, ale gdybyś miała się męczyć to sobie przemaluj
Kasia ma rację, poczekaj chwilkę i zobaczysz.

Jak wyrzucę jeden kocyk to może będzie ok.
No ewentualnie jeszcze załony bym musiała zmienić
Się przyzwyczajam powoli.
makkasia 14:14, 17 mar 2016

Słuchajcie - no ja mam wrażenie, że jestem w jakimś matrixie. Przecież zasłony są szare i kominek też, mało tego zasłony nie wiszą na kominku aby było widać tonacje ...no ja pikolę Wy jesteście nienormalne nic więcej nie napiszę ale dla mnie wyszło super
Stipy będzie więcej, ona bardzo nierówno Ci wschodzi ja stawiam na to, że jeszcze będzie łan
Iwk4 14:18, 17 mar 2016

Ja uważam jak Kasia, że dramatu nie ma i nic zmieniać nie musisz. No chyba, że kocyk, którego nie widziałam
Juzia, nie gniewaj się, ale tak mi się spodobaoo to zestawienie bieli, szaroeci, zasłon, cegły, że tą fotkę ze stołem normalnie zapinowałam. Dobierz jakieś dodatki i się nie martw. Mi się bardzo podoba. Szary, to szary. Ma różne odcienie. Nie narzekaj.
07_Rene 14:33, 17 mar 2016

Wg mnie kominek + zasłony ok zasłony bardziej na wrzosowe wyglądają. Podobnego koloru mam sufit w sypialni Z odcieniami szarości to jest ciężko, bo inaczej wyglądają w zależności od natężenia światła.

Szkoda stipy. Nie przelana czasem? Siewki najlepiej spryskiwać delikatnie, bo łatwo przelać.
Juzia 14:52, 17 mar 2016

makkasia napisał(a)
Słuchajcie - no ja mam wrażenie, że jestem w jakimś matrixie. Przecież zasłony są szare i kominek też, mało tego zasłony nie wiszą na kominku aby było widać tonacje ...no ja pikolę Wy jesteście nienormalne nic więcej nie napiszę ale dla mnie wyszło super
Stipy będzie więcej, ona bardzo nierówno Ci wschodzi ja stawiam na to, że jeszcze będzie łan

Hehe
Spoko...wiem, że jestem inna

Myślisz, że ta stipa dopiero się pokazuje????
Dobrze by było w sumie

Juzia 14:55, 17 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Ja uważam jak Kasia, że dramatu nie ma i nic zmieniać nie musisz. No chyba, że kocyk, którego nie widziałam
Juzia, nie gniewaj się, ale tak mi się spodobaoo to zestawienie bieli, szaroeci, zasłon, cegły, że tą fotkę ze stołem normalnie zapinowałam. Dobierz jakieś dodatki i się nie martw. Mi się bardzo podoba. Szary, to szary. Ma różne odcienie. Nie narzekaj.

Dobra już nie narzekam

Nie gniewam się. Takich fotek pełno....nikt nie skojarzy, że to moje
hehe

Juzia 14:58, 17 mar 2016

07_Rene napisał(a)
Wg mnie kominek + zasłony ok zasłony bardziej na wrzosowe wyglądają. Podobnego koloru mam sufit w sypialni Z odcieniami szarości to jest ciężko, bo inaczej wyglądają w zależności od natężenia światła.

Szkoda stipy. Nie przelana czasem? Siewki najlepiej spryskiwać delikatnie, bo łatwo przelać.

Zasłony szare...stalowe...srebrne. Do wrzosowych im daleko. Ale to własnie uroki fotek robionych telefonem

Właśnie ja pryskam a nie leję
nawigatorka 15:53, 17 mar 2016

Cegla mi oczy przyslonila.gratulacje na 800.niech Ci drzewa latwo sie sadzi,stipa wschodzi a kominek maluje
Juzia 16:11, 17 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
Cegla mi oczy przyslonila.gratulacje na 800.niech Ci drzewa latwo sie sadzi,stipa wschodzi a kominek maluje

hehe
dzięki!

Chciałabym już te drzewa. Albo chociaż rabaty poczyścić...