Juzia jakie Ty masz i d e a l n e te kulki! Perfekcjonistka. Tam chyba ani pół listeczka nie ma prawa wystawać.
Śliczny widok. Twoje brzózki już takie duże. Kiedy moje takie bedą?
Juzia, to może się przeprowadź do nas.... gdzieś bliżej na południe? U nas też przymroziło w jedną noc, mam straty ale generalnie zielenią się drzewa już. No no no.... jakie przymiarki... Super będzie
Juzieńka z zazdrości ide dzisiaj mojen,ulki ciąc. Mrozu tez ci pozazdrościłam i miałam przez kilka dni... Pożegnałem pelargonie i kiwtnące magnolie...
Teraz juz wiem co o 5 rano robiłaś A ubrałaś się ciepło ??? cholercia nieźle przymroziło Kulki masz perfekcyjne aż głupio fieszszsz ???? A co tam ryjesz w tym trawniku ????
Jakie to wszystko poukładane i czyściutkie. U Ciebie to wszystkie rośliny na baczność stoją Rabaty nowe widzę też już powyznaczane.
Wszystko u Ciebie już takie dojrzałe jest i widać działanie z głową. A nowe linie rabat bardzo mi się podobają, będzie idealnie i chyba już wiesz jak chcesz, tzn już masz obcykane Uwielbiam te Twoje zawijasy i koła i kulki idealne. Chyba będę prosić Cię o szczegółowy instruktarz kulkowania Miłego świętowania Juziek
Tak....w końcu wiem jak chcę! Tylko jeszcze długa droga do celu Kulkuję na oko
daj mi to oko bo moje ślepe i zezowate