Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Gardener27 11:53, 28 lut 2016

Warmia napisał(a)

Ale mają miewają te kolorowe, czy tylko białe?

Na tym stoisku mieli tylko białe po 10 zł
Anda 12:28, 28 lut 2016

Martuś, fajne spotkanie mieliście Ciesze się ze niedługo chociaż Ciebie z całej tej ekipy poznam Pozdrawiam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agatek 13:30, 28 lut 2016

Zdjęcia śliczne te z ogrodu a na resztę lecę do innego wątku
Anda 14:01, 28 lut 2016

Warmia napisał(a)
Zajrzałam do ogrodu, żeby nie czuł się osamotniony,a tu czosnek powiedział mi "Dzień dobry"

Krokusiki też wychyliły główki. Mam nadzieję, że zobaczę jak się rozwiną i nacieszę oczy ich kolorami

Słoneczne pozdrowienia dla Wszystkich

Przepuściłam fotki Przywołałam je, aby tak szybko nie poszły w zapomnienie. Slicznie wiosennie się robi u Ciebie Te krokusiki maja bardzo przyjemny kremowy kolor. Już taki zostanie? U mnie też już czosnkowo. Nie jestem jednak pewna, czy nie będę ich musiała przesadzać. Chyba jakąś zaćmę miałam jesienią przy ich sadzeniu. No, zobaczymy

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 14:56, 28 lut 2016

Gardener27 napisał(a)
Mnie też trochę kulasy bolą ale nie ma się co dziwić Lataliśmy po targach jak szaleni W każdej hali po pare razy a na florystyczny nie dotarliśmy Dlatego też byłem zdziwiony gdzie te kwitnące cebulowe były

Wiosna u Ciebie na całego U mnie wszystko przykryte grubą warstwą śniegu No nic Wczoraj naładowałem akumulatory i musi mi wystarczyć

Przemuś u mnie śniegu ani grama , a u Ciebie grubo??? Kiedy Ci tak nasypało?
sylwia_slomc... 15:01, 28 lut 2016

Marta to teraz się trudno będzie do Ciebie dopchać bo wszyscy pisać zaczynają
Mysza 16:17, 28 lut 2016

Marta piękna wiosna u Ciebie
U mnie dopiero same listki nieśmiało się pojawiają.
Anusia 17:44, 28 lut 2016

Piękne przedwiośnie, moje przynajmniej o połowe są mniejsze. Ledwie wyszły z ziemi, przeszkadza im chyba wiatr południowo-zachodni, dość silny i nieprzyjemnny. Na taki efekt jak u Ciebie będę musiała długo poczekać.
Anusia 17:45, 28 lut 2016

Mysza napisał(a)
Marta piękna wiosna u Ciebie
U mnie dopiero same listki nieśmiało się pojawiają.

Dokładnie tak jak u mnie.
Warmia 20:37, 28 lut 2016

Anda napisał(a)
Martuś, fajne spotkanie mieliście Ciesze się ze niedługo chociaż Ciebie z całej tej ekipy poznam Pozdrawiam

Ewciu, spotkanie było genialne. Niesamowite jest spotkać ludzi, z którymi przecież już się znamy, tylko wirtualnie. Na Gardenię czekałam jak dziecko na Św. Mikołaja
Teraz z taką samą niecierpliwością czekam na Wielkanoc. Zając w tym roku będzie bardzo bogaty