Madzenko, bo one z kamwruno sa. Przywiezli je kiedys dawno temu niemcy z lwami do Zoo czyli one mialy byc jako jedzonko dla tych lwow na dlugo podroz z Afryki do Berlina i kilka przezylo. Te kilka zapoczatkowalo hodowle w Europie.
Haniu ja tez jako dziecko z Jakis kwiatkow miodek spijalam ale to raczej inne byly, takie ak pokrzywa mialy listki i mniejsze dzwonki.
Zaraz do nas nadleci Orkan Erwin. R juz wyciagnal sprzecior.
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Ola, la! Będzie szum gałęzi i trzask konarów! Uważajcie w którą stronę będzie się kierował!
Haniu jedno juz polecialo Teraz debatuja nad drugim, w ktora strone je polozyc. Erwin sie zna, to doswiadczony orkan robi to zawodowo. Wlasnie obcinaja jakas galaz, bo za ciezka i moze pociagnac drzewo nie w ta strone ktora powinno poleciec. No i przy okazji polecial moj czarny bez. Na szczescie mam jeszcze jeden
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
na tym drugim zdjeciu widac jak drzewo leci, troche od zlej strony stalam, zaskoczyli mnie nie myslalam, ze im tak szybko pojdzie. Teraz Erwin pojechal po Traktor, bo cos z tym drugim drzewem nie tak i z traktorem bezpieczniej bedzie
ja to się boję takich akcji, jak wycinaliśmy świerki to patrzyłam z przerażeniem czy chociaż na dom nie poleci, ale u Ciebie fachowiec to sprawnie idzie
Do takich duzych to juz fachowca trzeba