Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Basilikum 21:43, 12 kwi 2016

Haniu pieknie go Bog stworzyl

Jeszcze pare spacerowych

violka171 21:47, 12 kwi 2016

lubię koty,sama mialam takiego czarnego potężnego,był tak ułozony że wiedział co wolno a nie-dostosował się w pełni do reguł panujących w domu moim,i wyjechaliśmy do obecnie byłej tesciowej i wyrzuciła go z domu -nigdy nie wrócił
oj długo płakałam za nim i szukałam-bez skutku
Wyślij
Milka 21:53, 12 kwi 2016

Ten twój kot cudny...a kwietniki, hym..chcialabym tak miec, ale pracy z tym nie. Posmialam się z ta grusza
Basilikum 21:53, 12 kwi 2016

violka171 napisał(a)
l
Wyślij

jeku co mam wyslac?

Zastanawiamy sie nad odwiedzinami w Bayreuth, jest tam w tym roku bawarska wystawa ogrodnicza. W czerwcu bedzie tam bieg i tak sobie dumamy, czy nie pojechac na ten bieg, i przy okazji wystawe zobaczyc. Musielibysmy jakis nocleg jeszcze znalezc
violka171 21:54, 12 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
Haniu pieknie go Bog stworzyl

Jeszcze pare spacerowych

o raju,zamarłam przez chwilę na widok kwiatów
jej jakie szachy -cudo
Basilikum 21:59, 12 kwi 2016

takie szachy w ogrodzie fajne by byly

Irenko bardzo mi sie te gazony podobalyale jednak tak do mnie to troche za duze. Jak robilam temu z rozowymi tulipanami zdjecie, to jeden pan chcial pozowac ale jego zona go przegnala mowiac, ze sa lepsze sposoby na posucie zdjecia
Widzialas jak rosna Twoje patyki?
Chyba musze im nogi kora wysypac.
violka171 22:36, 12 kwi 2016

Basilikum napisał(a)

jeku co mam wyslac?

Zastanawiamy sie nad odwiedzinami w Bayreuth, jest tam w tym roku bawarska wystawa ogrodnicza. W czerwcu bedzie tam bieg i tak sobie dumamy, czy nie pojechac na ten bieg, i przy okazji wystawe zobaczyc. Musielibysmy jakis nocleg jeszcze znalezc

ech bo nim wysle kopiuje co pisze co by nie zmylo sie bo ogrodowisko sie muli i musze odswiezac strone kilka razy i pewnie niechcacy skopiowało mi sie wyslij wrrr
Milka 22:53, 12 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
takie szachy w ogrodzie fajne by byly

Irenko bardzo mi sie te gazony podobalyale jednak tak do mnie to troche za duze. Jak robilam temu z rozowymi tulipanami zdjecie, to jeden pan chcial pozowac ale jego zona go przegnala mowiac, ze sa lepsze sposoby na posucie zdjecia
Widzialas jak rosna Twoje patyki?
Chyba musze im nogi kora wysypac.

Nie widzialam, tylko na poczatku, jak pokazalas...a czemu kora? Sucho maja?
Kobiety sa niesamowite, chyba miała rację
Milka 22:55, 12 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
no ja mam polhektara na ogrod to moge poszalec ale wcale latwiej nie mam

Patyki od Irenki wygladaja teraz tak

Wszysciutkie

zmakam do ogrodu na godzinke chociaz

a okna nie umyte

,

U mnie podobny stan, fiu fiu, dobrze im u ciebie
Te owce kamerunskie są niesamowite, jak kozy
Basilikum 06:28, 13 kwi 2016

Irenko sa lepsze niz kozy

Teraz patyki Maja wilgotno ale moze przjdzie czas kiedy nie bedzie padac tygodniami jak latem ubieglego roku, zawsze to troche wilgoc trzyma.
Tak sobie dumam, no i teraz tam odchwaszczone ale zaraz zarosna trawa a ja juz mam dosc duzo do odchwaszczania.

Jesienia posadzilam nowa piwonie i myslalam, ze juz padla. A tu niespodzianka. No i teraz mam zagwozdke, czy ja za gleboko posadzilam, ze dopiero teraz wlazla czy jest mloda i dlatego.