Basilikum
10:29, 11 sty 2017
Kasiu podlogowe mamy, w jadalni od zawsze cos nie dziala - latem goraco, zima zimno. Czasami cos sie wylaczy w jakims pokoju i wtedy musimy na elektryka czekac. No i taki lacznik miedzy dwoma budynkami, gdzie sie przechodzi z sal do jadalni i zlobka jest wogole nie ogrzewany. Oo feriach w weekendzie zawsze zimniej.
Dzis mi juz lepiej troche glowa boli ae w porownaniu z tym co wczoraj to tylko troche.
Irenko no wlasnie, ze ja zwasze dos dobrze ubrana jestem i dodatkowy sweterek mam w pracy na polce. Wirus to wirus i jak chce to sie wgryzie. Ciekawa jestem ile osob wczoraj zarazilam, bo po calym przedszkolu latalam.
Kasya do Berlina mi za daleko.
Dzis mi juz lepiej troche glowa boli ae w porownaniu z tym co wczoraj to tylko troche.
Irenko no wlasnie, ze ja zwasze dos dobrze ubrana jestem i dodatkowy sweterek mam w pracy na polce. Wirus to wirus i jak chce to sie wgryzie. Ciekawa jestem ile osob wczoraj zarazilam, bo po calym przedszkolu latalam.
Kasya do Berlina mi za daleko.