Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum

hanka_andrus 16:48, 03 mar 2017

Piękne kwiatuchy ogrodowe i ta płożąca "różyczka" Ech, żeby to sie robiło samo, a to trzeba przy garach swoje odstać. S
Miłego wieczoru i czekam na kolejne prezentacje. Taką lampę też mam, jeno nie taka starą.
yolka 16:51, 03 mar 2017

Mam identyczną lampę nastową, właściwie 4 szt, jedna bez klosza, U mnie na kloszach widać logo wygrawerowane, zaraz wstawię fotkę, Okienko super

Basilikum 16:56, 03 mar 2017

u mnie tez jest logo. To taka lampa, ktora wieszano na wozie z tylu (dlatgo czerwony klosz)
pestka56 19:17, 03 mar 2017

Klosze można kupić na allegro

Mnie ten baniaczek zielony piknął Lubię szkło. Im starsze tym bardziej. Mam niebieskie szkło arabskie dość oryginalne i niewielką kolekcję kielichów i swieczników z Jena Glas. W PRLu był w Warszawie ich sklep firmowy. Są kolorowe i mają bardzo fajne kształty, a szkło takie cieniutkie, że zawsze się boję uszkodzenia, gdy je odkurzam.
pestka56 19:18, 03 mar 2017

Popatrzcie co na etsy znalazłam https://www.etsy.com/listing/480193878/chalwyn-tropic-lamp-275-produced-in-west?ref=market
roma2 19:33, 03 mar 2017

Sarenka boska. Sarenki "odwiedzające" naszą działkę, największe spustoszenie robią wiosną. Czekam na kolejne zdjęcia cudnych zakupów i podziwiam rękodzieło. I czapki i haft. Ja nie mam takich zdolności, ale podziałałam też. Filcowo! Dla wnusi. Wrzuciłam u siebie.
Basilikum 20:17, 03 mar 2017

Pesteczko moja tez z Feuerhand z Jenaglas, tylko, ze duzo tansza byla

Romciu lece ogladac filcowo
Mam nadzieje, ze sarenki beda sie z dala od naszch ogrodow trzymac i tyllko do zdjec pozowac
dana1s 20:23, 03 mar 2017

Mnie strasznie kręcą starocie, ale w trochę innym wydaniu
Ja jestem totalnie zbzikowana na punkcie białej porcelany i ceramiki. Mogłabym mieć z niej wszystko w domu. Może przemycę kilka fotek u mnie to pokażę co mnie kręci
Twoje okienko pięknie się prezentuje.
I bardzo proszę o zwiększone dawkowanie, bo mnie ciekawość zżera
violka171 20:25, 03 mar 2017

Basilikum napisał(a)
Milko mam ndzieje, ze wszystkie roslinki maja sie dobrze, na czesc trzeba poczekac az listki wypuszcza.

Czesc naszych zakupow.

Okazalo sie, ze kos mial takie mini muzeum i je likwiduje. Ceny byly super wiec nabralismy tego dobra cala przyczepke i bagaznik. Jutro sie dokladniej pochwale bo wszstko stoi teraz na podworku i ciemno juz jest. Chyba jeszcze raz tam pojedziemy

Ty to zawsze masz szczęście
kaz742011 20:25, 03 mar 2017

Mnie już jakiś czas nie nawiedzają. Znalazły pewnie sobie jakieś inne "stołówki". Koleżanka widziała sarnią rodzinę na drugim końcu osiedla. Ciekawe czy to te same co przychodziły do mnie.