Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

Marga 09:19, 23 kwi 2016

=Zana napisał(a) I łączę się w bólu mieszkania z dala od ogródka, ja mam do swojego 40 km i też bywam tylko w weekendy. Od wiosny do jesieni to praca w życiu przeszkadza, w tym okresie weekendy powinny być stanowczo wydłużone.

Ja mam prawie 25km, a jeszcze niech wypadnie brzydka pogoda w sobotę (mogę wtedy calutki dzień siedzieć na działce) to potem nie nadążam z koszeniem, plewieniem czy podlewaniem. Fajnie jest jak się mieszka na miejscu i można sobie nawet na godzinkę wyskoczyć do ogrodu i coś porobić
L00zak 16:52, 23 kwi 2016

Marga napisał(a)

Ja mam prawie 25km, a jeszcze niech wypadnie brzydka pogoda w sobotę (mogę wtedy calutki dzień siedzieć na działce) to potem nie nadążam z koszeniem, plewieniem czy podlewaniem. Fajnie jest jak się mieszka na miejscu i można sobie nawet na godzinkę wyskoczyć do ogrodu i coś porobić

Dokładnie, święta racja
deszczowymaj 19:54, 23 kwi 2016

L00zak napisał(a)
Moi drodzy to obrazki z dzisiaj z dedykację dla tych, którzy mi kibicowali i trzymają dalej. Daliście mi skrasznego kopa, dzięki
Słowa dotrzymuję, czego potwierdzeniem są dzisiejsze zdjęcia, wszystko wypielone, matki nie ma, kora jest . Mam nadzieję, że się będzie podobać
Tęcza gotowa
Jutro dalej do przodu bo trawa "zaiwania strasznie, nie nadążam z koszeniem"

Ładniutko,równiutko,czyściutko
iwka 20:30, 23 kwi 2016

L00zak napisał(a)

Heheh oko cieszy bardzo, szczególnie jak siadasz po pracy na schodach i patrzysz w ciszy na te rośliny jak gadają do ciebie Melodia Traw
też uwielbiam przesiadywać na schodach siadam taka styrana, patrzę i słucham i tak mi dobrze Piękny ogród stworzyłeś
Marzenaka 23:24, 23 kwi 2016

Kawał dobrej roboty, bardzo ładnie
L00zak 11:22, 24 kwi 2016

Marzenaka napisał(a)
Kawał dobrej roboty, bardzo ładnie

Dziękuję, dziś pogoda nie dopisuje, ale rośliny w deszczu tez maja swój urok
mikami 14:12, 24 kwi 2016

Rabata wygląda bardzo ładnie u mnie też deszczowo i zimno ale każda pogoda ma swój urok
paulina_ns 14:50, 24 kwi 2016

L00zak napisał(a)
Moi drodzy to obrazki z dzisiaj z dedykację dla tych, którzy mi kibicowali i trzymają dalej. Daliście mi skrasznego kopa, dzięki
Słowa dotrzymuję, czego potwierdzeniem są dzisiejsze zdjęcia, wszystko wypielone, matki nie ma, kora jest . Mam nadzieję, że się będzie podobać
Tęcza gotowa
Jutro dalej do przodu bo trawa "zaiwania strasznie, nie nadążam z koszeniem"

Ale cudnie Michale to wykombinowales! Ślicznie wygląda. Co tam posadziles? Widzę,że chyba tawulki i sosenki? A co jest pomiędzy? Pozdrawiam niedzielnie zimno i deszczowo
L00zak 16:06, 24 kwi 2016

mikami napisał(a)
Rabata wygląda bardzo ładnie u mnie też deszczowo i zimno ale każda pogoda ma swój urok

Ma swój urok, zdjęcia można porobić
L00zak 16:11, 24 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Ale cudnie Michale to wykombinowales! Ślicznie wygląda. Co tam posadziles? Widzę,że chyba tawulki i sosenki? A co jest pomiędzy? Pozdrawiam niedzielnie zimno i deszczowo

Tawuła Golden Carpet, poniżej Lawenda Aromatico Blue i na dole Kosodrzewina