Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń?

L00zak 22:54, 12 cze 2016

mikami napisał(a)
Kolejny raz wszystko wygląda wspaniale roślinki miodzio wydaje się jakbyś był na działce codziennie tak szybko biegniesz z pracami

Też się cieszę, że rośliny mają się dobrze
L00zak 22:57, 12 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Michał, jak zwykle pięknie
Opowiadałam e-Musiowi że u Ciebie nawet warzywa w tydzień urosną.
Jesteś niesamowity z tym tempem. Ciekawa jestem prac w drugiej części ogrodu, o których piszesz. Co tam działasz?
Pomysł na murek fajny. Na skarpach szybciej roślinki wysychają, murek zatrzyma wodę
Dostałam w sobotę od e-Ma dwa drzewka. Dużego klona - posadziliśmy przy tarasie i mniejszego tulipanowca o dwubarwnych liściach Ale fotki jutro dopiero będą.

Iwonko tam prace to przepaść, dużo jeszcze czasu do końca, ale mam nadzieję, że wszystko uda się zrealizować…

Murek chce zrobi, ale trzymają mnie inne prace, które muszą być wcześniej wykonane

Super prezenty, gratuluję, zdjęcia podglądnę jutro tak jak zapowiadasz
L00zak 22:58, 12 cze 2016

Iwk4 napisał(a)

Mam od jesieni, jeszcze malutka. Ciekawa jestem, jak u ciebie szybko będzie się rozrastać

Nie mam dużych sadzonek, bo za późno się chyba zdecydowałem, na razie w skrzynkach wylądowały, przy dobrych wiatrach wsadzę za jakieś 2 tygodnie
KasiaW76 23:00, 12 cze 2016

Michal bosko... cos musze zgapic od Ciebie i pewnie kiedys jak zobaczysz u mnie bedziesz wiedzial... Kawał dobrej roboty
Zana 23:04, 12 cze 2016

No ja nie mogę z tymi Twoimi trawkami!. Za każdym razem jak je widzę na zdjęciach to się zachwycam. Kurcze, chyba masz cudowne ręce do sadzenia, że tak Ci pięknie przezimowały i tak się rozrastają. Zazdrość mnie zżera (ale taka pozytywna, życzę im jak najlepiej)
L00zak 23:17, 12 cze 2016

KasiaW76 napisał(a)
Michal bosko... cos musze zgapic od Ciebie i pewnie kiedys jak zobaczysz u mnie bedziesz wiedzial... Kawał dobrej roboty

Kasiu dziękuję śmiało, to dla mnie będzie satysfakcja, że Ci się coś spodobało
L00zak 23:18, 12 cze 2016

Zana napisał(a)
No ja nie mogę z tymi Twoimi trawkami!. Za każdym razem jak je widzę na zdjęciach to się zachwycam. Kurcze, chyba masz cudowne ręce do sadzenia, że tak Ci pięknie przezimowały i tak się rozrastają. Zazdrość mnie zżera (ale taka pozytywna, życzę im jak najlepiej)

Cieszę się pozytywnie To dla Ciebie jeszcze Miskanty Variegatus na dobranoc

mateuszmichn 23:37, 12 cze 2016

Teraz ja wpadam do ciebie
Muszę Ci powiedzieć, że fajnie to wszystko wygląda, ładne roślinki i wszystko mega zadbane. Brawa dla ciebie, zwłaszcza że to ogród taki dojazdowy.

Jestem pewien, że po uzupełnieniu gabionow i z murkiem będzie się wszystko pięknie dopłniać.

Pytasz mnie o brata, to ja się zapytam czy u ciebie jakiś maluszek po ogrodzie biega, bo nie widać żadnych zabawek, piaskownicy itp
mateuszmichn 23:46, 12 cze 2016

Podsyłam przykład pięknego murka z ogrodowiska. https://www.ogrodowisko.pl/watek/3929-na-lowieckiej?page=532#post_0
Zana 00:17, 13 cze 2016

L00zak napisał(a)

Cieszę się pozytywnie To dla Ciebie jeszcze Miskanty Variegatus na dobranoc

Czy Ty życzysz mi bezsennej nocy?.