... Michał, jaki plan na jutro ? pogoda ma być ładna Dziś trochę szkód mi zrobiło w ogrodzie Jak wróciłem z pracy meble latały z doniczkami w powietrzu
Jezzy bo tak jest, jeszcze mam w planie dokupić kilka odmian, ale to jeszcze nie teraz, wszyscy mnie tu podpuszczają, że róże muszą być
Przemku wiało masakrycznie…. Moje poczynania w ogrodzie, związane z pracami nazwijmy to "ziemnymi" jak pisałem wcześniej uzależnione są od pomocy szwagrów, jak mają czas muszę oderwać się od planu A i realizować plan B. Stąd realizacja mebli z palet wylądowała na razie w garażu….. Na jutro prace ziemne ciąg dalszy, udało się dwóch młodych pomocników zwerbować więc pełną parą do 14.00 pracujemy, porządkowanie terenu i ogólnie dużo nowych pomysłów na rabatę dla róż… No i róże dotarły
Hmm ... w tym liście to też o mnie mowa?, czy mi się wydaje Na początku myślałem że to od Syli a propos szkółki ale nie, to nasza Asia takie liściki pisze Michał, jaki plan na jutro ? pogoda ma być ładna Dziś trochę szkód mi zrobiło w ogrodzie Jak wróciłem z pracy meble latały z doniczkami w powietrzu
Masz mnóstwo miejsca Możesz sadzić jakie i ile tylko chcesz Ja posadzę jeszcze jedną i na tym koniec
Przemku, Michał zapodał komplementa u mnie i stąd ten pomysł. Mam tylko nadzieję, że mnie Żona Micha nie prześwięci za to