Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

margaretka3 10:48, 21 lut 2017

paulina_pietrzak napisał(a)
Witam, Pytanie do doświadczonej ogrodniczki w wysiewachjest szansa żeby jeżówki zakwitły w tym roku jeżeli posieje je w marcu?

Jest szansa, ale zależy to też od tego gdzie i w jakiej ziemi je posadzisz. Końcem sierpnia lub na początku września kilka powinno zdążyć zakwitnać.
margaretka3 10:48, 21 lut 2017

Wendy79 napisał(a)

Odpowie mniej doświadczona Jest

Akurat mniej doświadczona. Dobre sobie
margaretka3 10:50, 21 lut 2017

Milka napisał(a)
Ciekawa jestem, jak sezon w tym roku bedzie, oczywiscie z nasion .

Już niedługo ruszę z wysiewami. Trochę się ich uzbierało Jak zwykle kłamałam, pisząc kiedyż, że już będę mniej wysiewać
margaretka3 10:53, 21 lut 2017

Chciałam się pochwalić, że jakimś cudem udało mi się wygrać w konkursie sadzonki pomidorków.
Baaardzo jestem ciekawa tych szczepionych odmian. Rączki już zacieram z radości Ale muszę poczekać aż do maja.

http://naogrodowej.pl/artykul,Konkurs__Pyszne_i_zdrowe_pomidory_-_LAUREACI,978?PHPSESSID=8i8kb8echfdlconh957kceemo7
Wendy79 10:57, 21 lut 2017

margaretka3 napisał(a)
Chciałam się pochwalić, że jakimś cudem udało mi się wygrać w konkursie sadzonki pomidorków.
Baaardzo jestem ciekawa tych szczepionych odmian. Rączki już zacieram z radości Ale muszę poczekać aż do maja.

http://naogrodowej.pl/artykul,Konkurs__Pyszne_i_zdrowe_pomidory_-_LAUREACI,978?PHPSESSID=8i8kb8echfdlconh957kceemo7

Gratuluję z całego serca!!! Też brałam udział, ale daleko mi do najlepszych Ty i Iza, to moje guru wszak . Pokazuj potem te pomidory, bo sama jestem ciekawa

Zdrówka życzę. Ja walczyłam w weekend z lekką jelitówką i dojść do siebie nie mogę.
Wendy79 11:04, 21 lut 2017

Gratki za cztery setki
Mirka 11:07, 21 lut 2017

Gratuluję Gosiu wygranej Ze stipą się nie ociagaj bo to już czas na wysiew.
mira 11:13, 21 lut 2017

Gratulacje!!!!!!!! To ja oglądałem te fotki i wszystkie mi się podobały ten pierwszy tez i nie wiedziałam ze to Twoje
Super będziesz pewnie zadowolona

Zdrowiej bo siać trzeba a do tego zdrowym trzeba być

O co chodzi z jeżówkami z odpowiednim miejscem i ziemią?

No i melduję ze w sobotę co nieco wyslalam wszystkie pojemniczki w takich szklarenkach na kocyku na podłodze w łazience gdzie cieplutko i nakrylam jeszcze kocykiem i się zastanawiam jak często trzeba wietrzyć w ciagu dnia

Hej
anna_t 11:14, 21 lut 2017

gratki
margaretka3 11:30, 21 lut 2017

Mirka napisał(a)
Gratuluję Gosiu wygranej Ze stipą się nie ociagaj bo to już czas na wysiew.

Mirko, liczę na stipy samosiew