Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę

margaretka3 11:35, 21 lut 2017

mira napisał(a)
Gratulacje!!!!!!!! To ja oglądałem te fotki i wszystkie mi się podobały ten pierwszy tez i nie wiedziałam ze to Twoje
Super będziesz pewnie zadowolona

Zdrowiej bo siać trzeba a do tego zdrowym trzeba być

O co chodzi z jeżówkami z odpowiednim miejscem i ziemią?

No i melduję ze w sobotę co nieco wyslalam wszystkie pojemniczki w takich szklarenkach na kocyku na podłodze w łazience gdzie cieplutko i nakrylam jeszcze kocykiem i się zastanawiam jak często trzeba wietrzyć w ciagu dnia

Hej

Próbuję zdrowieć... w pracy.
Z jeżówkami - żeby zdazyły zakwitnąć w pierwszym roku po wysianiu, to trzeba im odrobinkę pomóc Wysiać wcześnie i posadzić w dobrej ziemi, na słonecznym stanowisku.
Jak są tak szczelnie opatulone, to ja bym je wietrzyła raz dziennie z godzinę/dwie. Chyba że masz czas doglądać, to krócej i dwa razy.
AgataP 12:49, 21 lut 2017

Gosia gratulacje, jestem ciekawa pomidorków, bo widziałam u nich szczepione, a z takimi się nie spotkałam.
Makao_J 12:51, 21 lut 2017

No to gratulacje jak najbardziej się należą. Cieszę się że Twoja praca i zamiłowanie do nasion zostało docenione.
sylwia_slomc... 12:58, 21 lut 2017

Gratuluję Gosieńka Należało Ci się teraz będziemy podziwiać na fotkach w Twoim ogrodzie i wysłuchamy z radością Twojej opinii Pomidorowa Królowa jesteś
abiko 13:18, 21 lut 2017

..pełen radości ogród letni.. - no mniej więcej tak jest chyba więcej radości Fajnie Gosia, gratuluję z racji żadnych umiejętności siania liczę na pomoc w wysianiu pomidorów wiszących
sylwia_slomc... 13:22, 21 lut 2017

abiko napisał(a)
..pełen radości ogród letni.. - no mniej więcej tak jest chyba więcej radości Fajnie Gosia, gratuluję z racji żadnych umiejętności siania liczę na pomoc w wysianiu pomidorów wiszących

Aga ostatnio widziałam na jakiejś stronce plasterki pomidora położone na ziemi i z każdego nasionka roślinka wyrastała
laurowisnia 13:26, 21 lut 2017

Gratuluję takiej wygranej, też mnie ciekawią.
Moja siostra miała koktajlowe, bardzo dobry miała zbiór przy minimalnej opiece, uprawa donicowa.
Pszczelarnia 18:59, 21 lut 2017

O, to lecę czytać i już gratuluję. Pomidorowa Królowa.
Jana 23:25, 22 lut 2017

Gratulacje, oczywiście czekamy na Twoje wysiewy czy już coś wysiałaś? ps. liczby nasion nas nie przerażają
07_Rene 10:54, 24 lut 2017

Gosiu, czy petunia z nasion powtarza cechy rośliny matecznej?
Kiedyś miałam mix kolorów. Nasiona zebrałam tylko z granatowych. Czy uzyskam siewki tego koloru? Bo nie wiem czy mi się chce siać jakbym miała znowu mix

Podglądałam Cię trochę przez zimę i poczyniłaś poważne zmiany u siebie, a i plany są imponujące. Trzymam kciuki