Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 07:51, 02 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Jak ja bym chciała mieć tyle miejsca
Terenia czym będziesz wyznaczała linię rabat?

Mirellko linia rabat do poprawki,częściowo rabaty były łączone z poprzednimi i musiałam poczekać bo nie wszystko na jesień zdążyłam przekopać. Kiedyś pokażę miejsc,które czeka w kolejce na zagospodarowanie to dopiero jest przestrzeń.
olga80 07:54, 02 maj 2016

iwka napisał(a)
uuu ile miejsca a co tam nasadziłaś?

róże, hortki, przetaczniki,liliowce,klimki, szałwie, dzwonki, trawy, orliki, naparstnice,łubiny, smagliczki itp
iwka 08:01, 02 maj 2016

olga80 napisał(a)

róże, hortki, przetaczniki,liliowce,klimki, szałwie, dzwonki, trawy, orliki, naparstnice,łubiny, smagliczki itp
oj to będzie piękna rabata
agnieszka_m 08:08, 02 maj 2016

Jak masz fajnie tyle miejsca do sadzenia
kamila66 10:02, 02 maj 2016

olga80 napisał(a)
Nie było mnie chwilę,przybył mi kolejny rok przygotowania do imprezy pochłonęło cały mój czas.No może nie cały bo jednak do ogrodu na pielenie wyskoczyłam co by nie było wstydu przed gośćmi.
mój nowy nabytek czeremcha pięknie pachnąca

rh zaczyna

no i moja rabata nie widać jeszcze efektówb o roślinki małe ale jak dla mnie to i tak już przełom w moim ogrodowym życiu linia rabaty jeszcze do poprawki i kancikowanie mnie czeka wykorowanie i założenie nawadniania i oczywiście trawnikowe mlecze do usunięcia

i od drugiej strony

Dzieje się
Roślinki jeszcze małe więc ich nie widać, aby nie było tak pusto możesz wysiać jakieś jednoroczne do gruntu, przed tujami widzę gęsto wysiane zwykłe babcine kosmosy najlepiej w ciemno różowym kolorze
omelka1 14:55, 02 maj 2016

Nowa rabata będzie piękna ale roboty nie zazdroszczę też w tym roku robiłam nową.Trawnik mam w podobnym stanie.
olga80 15:44, 02 maj 2016

iwka napisał(a)
oj to będzie piękna rabata

Mam nadzieje
olga80 15:45, 02 maj 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
Jak masz fajnie tyle miejsca do sadzenia

Miejsca u mnie dostatek ale wszystko po koleii nie dam rady wszystkiego na raz ogarnąć
olga80 15:47, 02 maj 2016

kamila66 napisał(a)

Dzieje się
Roślinki jeszcze małe więc ich nie widać, aby nie było tak pusto możesz wysiać jakieś jednoroczne do gruntu, przed tujami widzę gęsto wysiane zwykłe babcine kosmosy najlepiej w ciemno różowym kolorze

o kosmosach nie pomyślałam ale to świetny pomysł dziękuję
olga80 15:47, 02 maj 2016

omelka1 napisał(a)
Nowa rabata będzie piękna ale roboty nie zazdroszczę też w tym roku robiłam nową.Trawnik mam w podobnym stanie.

muszę się pozbyć tych mleczy wycinanie to walka z wiatrakami teraz zrobię oprysk innego wyjścia nie ma