Tereniu powolutku uporządkujesz rabatę. W dodatku jest duża. Ja miałam problem ze swoją, całą zimę myślałam jak ją rozplanować. Kanciki jeśli nie wyjdą w tym roku to zacznij w przyszłym roku już w marcu. Ja tak zrobiłam i mam teraz o wiele mniej pracy. Na mlecze preparat na rośliny dwuliścienne kup. Nie podam nazwy bvo jeszcze nie kupiłam. Ja od zeszłego roku wycinam, ale przy takiej ilości jaką masz kup preparat szkoda czasu na wydłubywanie. No i oczywiście zachowaj ostrożność przy opryskiwaniu trawnika by nie poszło na rabaty.
no widzę, że działasz super wychodzi, jeszcze troszkę doszlifowania i będzie pięknie roślinki urosną i dopiero będzie efekt u mnie też jeszcze małe roślinki, ale z roku na rok coraz większe i człowiek się cieszy
Aniu mam zamiar się zabrać za to kancikowanie zobaczymy jak wyjdzie
Mam już oprysk na dwuliścienne chwastox tylko u mnie w tych mleczach pełno pszczół dalszy sąsiad ma pasiekę i nie chce mu wytruć muszę się dowiedzieć o której można pryskać aby było bezpiecznie.
no właśnie mlecze to zmora u mnie ich pełno za płotem pole mało zadbane więc lecą " dmuchawce latawce wiatr " a później u mnie w trwaniczku rosną w rabatach