Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 08:46, 28 maj 2016

anabuko1 napisał(a)

Jestem bardzo tego ciekawa.
Ja ja po jedną rzecz jak pójdę , to zazwyczaj coś do towarzystwa jeszcze kupią.W oczy samo wejdzie, prawda ?

Niestety justy już nie było wiec nie kupowałam innego powojnika. Za to kupiłam 2 hotrki Vaniki przy tarasie, trawę palmową i turzycę. No przecież nie mogę jechać 20 km i nic nie kupić.
olga80 08:47, 28 maj 2016

Shemsi napisał(a)
Ale fajne zakupy i u Ciebie ostatnio Ciągle nie mogę dotrzeć do Ciebie na dłużej, żeby złapać szerszy ogląd i na razie kapituluję, może podglądając na bieżąco będę bardziej skuteczna

Wsecz nie ma co ogladać wydawało mi się,że mam ogród hi hi a ja miałam jakieś składowisko roślin bez ładu i składu. Mam nadzieje,że teraz uda mi się stworzyć ogród. Pozdrawiam
olga80 08:49, 28 maj 2016

Jana napisał(a)
mnie to się samo do łap przykleja, magnes mam czy coo?

Ja to mam wrażenie,że jak nie kupię roślin to one czują się takie niczyje, niepotrzebne, nikt o nie nie dba należycie i jak nie przygarnąć takiej sierotki
olga80 08:50, 28 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Terenia zakwitają u Ciebie róże?

Mirellko dopiero pączkują,ale czekam na nie bardzo, bardzo ...
olga80 08:53, 28 maj 2016

Malgosik napisał(a)

rabaty żółto-niebieskiej jeszcze nie ma
dopiero się do niej szykuję gromadząc rośliny
już bym ją chciała obsadzać, ale muszę zmniejszyć nieco trawnik i wytyczyć kółko pod ognisko
wtedy będę wiedziała ile miejsca mi zostało

czyli rabata w planach jeśli będę miała czym sie podzielić w tych kolorach to możesz na mnie liczyć

Ostatnio mój M stwierdził,że trawnik robi się coraz mniejszy,ale to dobrze bo mniej koszenia będzie
olga80 09:21, 28 maj 2016

U mnie jak zawsze na wariackich papierach.Pewnie jak u większości z Was. Wczoraj mój Filip miał urodzinki kończył 6 lat.Cały dzień podporządkowany pod niego.Kinder bal itp itd. Wieczorem jak już wszyscy się rozjechali poszłam popracować w ogrodzie pełen relaksik.

moje rh

Anusia 09:22, 28 maj 2016

moje róże Solo (zeszłoroczne szklarniowe) maj ajuż pąki, jeszcze tydzień i będę miała pierwszy kwiat! Pozdrawiam, jestem w lekkim niedoczasie.
olga80 09:26, 28 maj 2016

iryski

i takie
olga80 09:29, 28 maj 2016

Anusia napisał(a)
moje róże Solo (zeszłoroczne szklarniowe) maj ajuż pąki, jeszcze tydzień i będę miała pierwszy kwiat! Pozdrawiam, jestem w lekkim niedoczasie.

Aniu macham. Rozumiem Cię doskonale ja też cierpię na brak czasu ale lubię ten czas na ogród na pracę w nim. będę zaglądać i wyczekiwać zdjęć kwitnącej Solo.
Flower1 09:41, 28 maj 2016

olga80 napisał(a)
iryski

i takie

Piękne dorodne iryski ,rh tez super kwitna .U nas pada niestety dla pąków kwiatowych to niedobrze.