Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 21:47, 20 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Terenia co to za czerwone kwiatki za różą? Czy to są cegiełki? Hmmmmm Ty chyba jakoś inaczej je nazywasz

Czy to jest lawenda jednoroczna? Mam taką samą w donicy i zaczyna przekwitać. Nie wiem czy jak ją zetnę to zakwitnie ponownie? A na jesień nadaje się do przesadzenia na rabatę, bo jak jednoroczna to bezsensu.

Mirellko tak to są cegiełki a fachowo goździk brodaty

Malutką sadzoneczkę lawendy dostała w gratisie w zeszłym roku ona nie zakwitła w tym pięknie kwitnie i ma śliczny pokrój.

Ogólny widok rabaty tez już mi się podoba choć jeszcze jest wiele do poprawienia i nie widać róż,które są posadzone myślę,że za rok może 2 będzie widok już zachwycał

Mój M wie,że ja lubię kwiatki więc zawsze dostaje przy jakieś okazji a i bez okazji się zdarza
olga80 21:53, 20 cze 2016

paulina_ns napisał(a)
No Tereniu ten mąż to Cie musi kochać . My ostatnio obchodziliśmy 6 rocznicę, jednak takich prezentów się nie doczekałam, no cóż może na 13 mnie mąż zaskoczy przepiękna masz kolekcje róż, eden Rose zazdroszczę dzisiaj jej szukałam lokalnie, ale nie dostałam wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Piękne masz te swoje hektary.

No mam nadzieje,że jeszcze kocha musisz M swojego przeszkolić w kwestii kupowania kwiatów. Ja na piątek jako niespodziankę kupiłam bilety na Kabaret Neonówka a po idziemy na kolacje młody jedzie do babci na noc a my zaszalejemy.
O Eden Rose marzyłam całą zimę a wiosną ją posadziłam
olga80 21:56, 20 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)
Gratuluję rocznicy! Taki trwały bukiet najpiękniejszy Piękne szałwie w różnych kolorach. Będzie piękna kompozycja i pamiątka

Dziękuje jestem bardzo zadowolona z takiego bukietu jeszcze 3 szt lawendy by mi się przydały ale nie marudzę i tak się postarał
olga80 21:57, 20 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Ale bukiecior dostałaś...przyszłościowo-rozwojowy

Gratulacje

faktycznie przyszłościowo-rozwojowy jak przeżyją zimę będę cieszyła się nim każdego roku
olga80 21:58, 20 cze 2016

dominika_ napisał(a)
Najlepszy bukiet jaki można sobie wymarzyć Gratulacje

Jak to Kińdzia napisała przyszłościowo-rozwojowy
olga80 22:00, 20 cze 2016

Kawa napisał(a)
hej super bukiet chciałabym taki dostać hahah
zazwyczaj to czekolada a później - oj dupa rośnie

ale masz dużo miejsca super po prostu

Przeszkol M aby zamiast czekoladek kwiaty kupował,mój kiedyś też tylko czekoladki kupował ale naprowadziłam go na właściwe tory
olga80 22:01, 20 cze 2016

Karol99 napisał(a)
Bardzo ładne róże.

Też mi się podobają
olga80 22:03, 20 cze 2016

ewsyg napisał(a)
Tereniu i Ty chorujesz na różyczkę ? Coraz więcej róż u Ciebie

tak i mnie różyczka dopadła,ale muszę przyznać ,że to piękna choroba i nie mam zamiaru się z niej wyleczyć
Ewik 22:54, 20 cze 2016

olga80 napisał(a)

tak i mnie różyczka dopadła,ale muszę przyznać ,że to piękna choroba i nie mam zamiaru się z niej wyleczyć

I tak trzymaj
AsiaK_Z 23:07, 20 cze 2016

Tereniu, wszystkiego najlepszego dla Was Młodego nie będzie, chata wolna, oj będzie bal
Ślubny się bardzo postarał, różyczki piękne