Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 20:22, 16 cze 2016

Mirellka moje róże kupowane jako golasy muszą nabrać sił i masy aby zachwycały. Ascot zjadła nornica. Chopin i Abraham Derby stoi jak zaczarowany
Za to Louise Odier zaczyna zachwycać

olga80 20:25, 16 cze 2016

Widok z okna

tak myślę że pod róża posadzę bodziszka aby zakrył gołe pędy
MirellaB 02:33, 17 cze 2016

Nareszcie więcej różnych zdjęć
Całą zimę czekałam na te fotki
Nornica zjadła róże? I już jest po niej tzn.po róży? Czy jest szansa, że odbije?

Ale krzak różany wielki Ten budzisz nie za mały do tej róży?
olga80 07:49, 17 cze 2016

Mirellko wyjęłam młodziaka bez korzeni Abraham Derby też jakiś taki słaby myślę,że jego tez podjadła Moje róże potrzebują czasu aby się zebrać mam nadzieję ,że w przyszłym roku będzie już bardziej na czym oko zawiesić.
Dominika11 07:56, 17 cze 2016

piekne widoki
kamila66 08:01, 17 cze 2016

Róże śliczne to ich czas Też mam takie sztuki które potrzebują odrodzenia...
agnieszka_m 08:10, 17 cze 2016

Jakie piękne różyczki a widok z okna masz boski
olga80 13:27, 17 cze 2016

Byłam dziś w szkółce miałam kupić cioci bordową różę i nic więcej a wróciłam z 4 różami niestety NN,ale może uda nam się je zidentyfikować

ta pójdzie na rabatę przy tarasie osiąga ok 1 m

ta panna jest historyczna pięknie pachnąca,będzie towarzyszyć Grahamowi

te jeszcze nie kwitną ale na obrazku świetnie wyglądają i postanowiłam dać im szanse zdjęcie etykiet

parkowa

i wielkokwiatowa ma biskupi kolor i mam nadziej,że i tak zakwitnie ma pączki więc pewnie ok tygodnia i wszystko będzie jasne

to i tak sukces,że wyszłam tylko z 4 było tam tyle piękności,że mogłabym samochodem dostawczym wracać do domu
Flower1 13:42, 17 cze 2016

olga80 napisał(a)
Byłam dziś w szkółce miałam kupić cioci bordową różę i nic więcej a wróciłam z 4 różami niestety NN,ale może uda nam się je zidentyfikować

ta pójdzie na rabatę przy tarasie osiąga ok 1 m

ta panna jest historyczna pięknie pachnąca,będzie towarzyszyć Grahamowi

te jeszcze nie kwitną ale na obrazku świetnie wyglądają i postanowiłam dać im szanse zdjęcie etykiet

parkowa

i wielkokwiatowa ma biskupi kolor i mam nadziej,że i tak zakwitnie ma pączki więc pewnie ok tygodnia i wszystko będzie jasne

to i tak sukces,że wyszłam tylko z 4 było tam tyle piękności,że mogłabym samochodem dostawczym wracać do domu

Cudne róze ,szczególnie ta pierwsza. Ja tez zawsze cos wyniose pod pachami ze szkółki )
dominika_ 13:54, 17 cze 2016

No Tereniu do końca sezonu to Twój ogród cały różami się zapełni, dlatego ja staram się teraz nie jeździć po szkółkach i ogrodniczych, bo wiem co by się działo. Planuję u siebie wzdłuż strumyka posadzić tawułki arendsa, ale może przeczekam, znając życie wrócę bez tawułek a z różami