Wszystko pięknie się prezentuje ale to trawiszcze najbardziej mnie zaintrygowało Czy to perłówka wyniosła ? kolor kłosu mi się trochę nie zgada bo powinien być ciemniejszy
Twoja Limka taka belutka.Moja wymęczona przez upały
Maria Thsresia śliczna.Ja jej nie mam.
To prawda, jak ktoś w rodzinie choruje.to wszystko schodzi na dalszy plan.
Zdrówka dla młodego życze
Ale Twoje rabaty już wypasione...Fajnie skomponowałaś wszystko...Zdrowia dla PHILIPSA życzę, mój jak był mały to, walnął w leise kijem w gniazdo os...wyleciały jak szalone i obsiadły mu głowę...biegliśmy do domu, żeby jak najszybciej zmniejszyć skutki pokąszenie,,, za uchem miał 7 żądeł os, wyglądało groźnie, ale na szczęście...
Dziękuję Kamilko. Róże niestety w tym roku chorowite edenka tylko raz kwitła grzyb, skoczek itp.
Chopiny upolowałam i bardzo się cieszę tylko u nas taka susza,że ciężko szpadel wbić
Przemku to nie jest perłówka sama nie wiem co to jest pani w szkółce też nie wiedziała fakt jest jeden ma piękny kolor pasujący do Grahama Thomasa i kwitnie inaczej niż inne trawy
Moja limka jedna już brązowa a druga rosnąca w półcieniu właśnie jeszcze ma taki kolor i takie najbardziej lubię.
Marię Theresię serdecznie polecam pięknie kwitnie i nie kaprysi mam 6 sztuk tej panny
Mirellka zdrowi tylko czasu deficyt.Praca, dom młody do pierwszej klasy poszedł codziennie przy lekcjach siedzimy i ogród wieczorem padam na pysk nie mam siły posiedzieć na forum. W piątek dostałam przepisy od Ciebie