Tereniu, my biedulki jeszcze walczymy z nasadzeniami i nie możemy cieszyć się dojrzałym ogrodem. Mnie właśnie takie najbardziej się podobają. Pocieszeniem jest to, że roślinki szybko rosną. Bardzo jestem ciekawa Twoich róż Herzogin Christiana. Masz zdjęcia kwiatów ? Mam ją też na liście do realizacji, ale nie na ten rok. Teraz zamówiłam inne. Zapewne w przyszłym roku na nią zapoluję. Nie wiem jak to się stało, że róże tak zawładnęły moim sercem i tych roślin będzie u mnie najwięcej. Tereniu, pytałaś u Ewy o różę Piruette. To żywotna róża pnąca. Bardzo szybko buduje duży krzak. Kwiatuszki są cudne, nieduże, różowe z nutą brzoskwini, lekko pachnące. Jest ich dużo i często kwitnie. U mnie nie przemarzła, nie choruje. Wkleję u Ciebie zdjęcia i jak chcesz to je usunę.
Tereniu, daj znać, czy usunąć zdjęcia.
U nas ciągle pada i nic nie da się zrobić. Nie posadziłam jeszcze wszystkich tulipanów, ale u Ciebie chyba nie lepiej. Róże Nostalgie też kupiłam w tym roku i zbudowała ładny krzak, póki co jestem z niej zadowolona. Myślałam, że kwiat dłużej pozostaje biało-czerwony a on szybko czerwienieje, szkoda. Pozdrawiam cieplutko