Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe królestwo

Moje małe królestwo

olga80 08:36, 09 paź 2016

Iwk4 napisał(a)
Tereniu, jak ty masz pięknie
Dobrze, że znalazłaś Ogrodowisko. Gust ci się wyostrzył.

Dziękuję Iwonko Oj dobrze,że trafiłam do tego magicznego miejsca,gdzie pięknych ogrodów jest pod dostatkiem,gdzie mogę czerpać inspiracje dzięki temu mogę tworzyć swój ogród może nie idealny,ale jednak ogród. To co miałam przed erą Ogrodowiska nazywam teraz składzikiem na rośliny
olga80 08:39, 09 paź 2016

limka z rana
Anusia 08:54, 09 paź 2016

olga80 napisał(a)

Anka jak masz jeszcze niedosyt róż to szczerze mogę ją polecić.Piękna jest.

Świetnie, jestem jeszcze zachłanna na róże Bardzo, bardzo mi się podoba.
MirellaB 09:15, 09 paź 2016

Terenia w tak przygotowanej ziemi będzie aż miło sadzić
Róża Maria Teresa pięknie nadal kwitnie,a połączenie limki z perowskią mam takie samo

Stoję z pracami ogrodowymi.
Kuba przeziębiony nie chodzi do przedszkola. Na mnie czeka papierkowa robota, a w ogrodzie full spraw do zrobienia. Oj niezbyt to wszystko się układa
Ewik 21:30, 09 paź 2016

Dzieje sie u Ciebie Ja mam dostawę obornika , narazie w workach stoi , i chyba bedzie musiał do wiosny poleżakować .
Dominika11 07:25, 10 paź 2016

nie obijasz sie kochana wykorzystujesz każdą chwilę
olga80 10:34, 10 paź 2016

MirellaB napisał(a)
Terenia w tak przygotowanej ziemi będzie aż miło sadzić
Róża Maria Teresa pięknie nadal kwitnie,a połączenie limki z perowskią mam takie samo

Stoję z pracami ogrodowymi.
Kuba przeziębiony nie chodzi do przedszkola. Na mnie czeka papierkowa robota, a w ogrodzie full spraw do zrobienia. Oj niezbyt to wszystko się układa

MariaTheresie faktycznie piękna
Kubausia mi żal teraz taka pogoda wirusy szaleją.Filip t
też z katarem. Podaje mu Pneumolan i bardzo pomaga.
Ogrodowo jeszcze sporo do zrobienia ale jeszcze przyjdą ładne dni i ze wszystkim zdążymy
olga80 10:35, 10 paź 2016

Ewik napisał(a)
Dzieje sie u Ciebie Ja mam dostawę obornika , narazie w workach stoi , i chyba bedzie musiał do wiosny poleżakować .

u mnie obornik w taczce od sąsiada wożę muszę przygotować wszystko na wiosenne nasadzenia
olga80 10:37, 10 paź 2016

Dominika11 napisał(a)
nie obijasz sie kochana wykorzystujesz każdą chwilę

Domi jeszcze sporo pracy więc muszę się brać za robotę
ewsyg 10:05, 11 paź 2016

Tereniu, my biedulki jeszcze walczymy z nasadzeniami i nie możemy cieszyć się dojrzałym ogrodem. Mnie właśnie takie najbardziej się podobają. Pocieszeniem jest to, że roślinki szybko rosną. Bardzo jestem ciekawa Twoich róż Herzogin Christiana. Masz zdjęcia kwiatów ? Mam ją też na liście do realizacji, ale nie na ten rok. Teraz zamówiłam inne. Zapewne w przyszłym roku na nią zapoluję. Nie wiem jak to się stało, że róże tak zawładnęły moim sercem i tych roślin będzie u mnie najwięcej. Tereniu, pytałaś u Ewy o różę Piruette. To żywotna róża pnąca. Bardzo szybko buduje duży krzak. Kwiatuszki są cudne, nieduże, różowe z nutą brzoskwini, lekko pachnące. Jest ich dużo i często kwitnie. U mnie nie przemarzła, nie choruje. Wkleję u Ciebie zdjęcia i jak chcesz to je usunę.

Tereniu, daj znać, czy usunąć zdjęcia.

U nas ciągle pada i nic nie da się zrobić. Nie posadziłam jeszcze wszystkich tulipanów, ale u Ciebie chyba nie lepiej. Róże Nostalgie też kupiłam w tym roku i zbudowała ładny krzak, póki co jestem z niej zadowolona. Myślałam, że kwiat dłużej pozostaje biało-czerwony a on szybko czerwienieje, szkoda. Pozdrawiam cieplutko