W ogrodzie zamieszkało 11 nowych róż Ewuś dziękuję
2 Dieter muller
2 Novalisy
2 Artemisy
1 Louise Odier
1 Pilgrim
1 William & Catherin
1 Ascot
1 lacre
powstaje nowa rabata na której już zamieszkały róże białe i różowe
ma być w kolorach bieli, różu i niebieskiego ciekawe czy starczy mi konsekwencji
na wiosnę będę robiła nasadzenia
i taki jesienny widoczek
mam jeszcze sporo darni do zerwania i cebule do posadzenia oby tylko pogoda pozwoliła na prace w ogrodzie
Tereniu, widzę, ze masz mnóstwo pracy do wykonania....moja praca musi poczekać, bo zaprzyjaźniłam się z przeziębieniem
Cudnie u Ciebie, i aż nie mogę się doczekać wiosny
Mirrellko róże odkupiłam od Ewy i jestem bardzo zadowolona ładne krzaczki za niewielkie pieniądze
Ten kawałek rabaty robiłam w zeszłym roku jesienią a w tym już jest na czym oko zawiesić
Rozchodnikiem mogę się z Tobą podzielić jak chcesz,sadziłam małe kępki w zeszłym roku w tym roku olbrzymy wyrosły.
nie ma czasu na próżnowanie,ale ja tak lubię Aniu Zdrówka życzę ogród musi poczekać na Ciebie nie ma żartów teraz z przeziębieniami.
Jeśli chodzi o wiosnę to chętnie pominęłabym już zimę i mogła by się zacząć wiosna
Rozchodniki bardzo mi się podobają, ale nie mam gdzie ich posadzić niestety
Moje podobnie jak Twoje posadzone w zeszłym roku po 4 gałązki w tym roku mam olbrzymie. 4 sztuki właśnie wydałam jednej sąsiadce, jednego wielkiego drugiej sąsiadce i jeszcze gałązek narwałam.
Terenia czy rozchodniki się starzeją i brzydną. Chodzi mi o to czy wymienia się je jak inne byliny np.co 3 lata?
Ale u Ciebie będzie znowu pokaz róż. Czy planujesz jakieś jeszcze dokupić?
Ja co prawda nie Terenia, ale wydaje mi się, że się nie starzeją Nie mam ich długo, ale u mamy i teściowej rosną w jednym miejscu od dawna i piękne sa co roku, ogromniaste kępy
Tereniu pięknie masz, a jeszcze tyle róż będzie
Ja się chyba do nich nie przekonam