Oj tej darni to Ci współczuję ...też mam do zdjecia ze 20m kw ale różanka tam będzie..tak?...no to Ci zazdroszczę ,uwielbiam róże
Hura ogarnęłam papiery, zajęć z dziećmi nie mam do końca tygodnia więc mam czas na nadgonienie prac w ogrodzie jest co robić.Na pierwszy ogień idzie oczyszczenie rabat, przycięcie hortek no i darń muszę zerwać.Dostałam info,że Florinbuda przygotowała moje róże do wysyłki z tego kawałka muszę sprzątnąć darń kupiłam kolejną pudełkową różę Dessa żurawki muszę obskubać kiepsko wyglądają i taki cudo mam w kuchni na stole lecę zobaczyć wiosnę u Was
wow różanka z prawdziwego zdarzenia będzie śliczności te róże chociaż ja nieróżana jestem
Tereska ja też zamówiłam róże z tej samej stronki, na razie cisza, ale może i lepiej, bo też nie mam jeszcze przygotowanego miejsca, zamawiałas z tamtąd już wcześniej? Ciekawa jestem jakie te róże przyjdą. Dawno składałas zamówienie?
Louise Odier to nie jest pnąca i kwiaty zwisające pod ciężarem to mi nie odpowiada. Lagune i Giardine mam na liście